Η Έλλη Στάη προχώρησε σε μία εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία αναφέρθηκε στο κομμάτι της ψυχοθεραπείαςαλλά και τον λόγο που την εγκατέλειψε.
«Προσπάθησα να κάνω ψυχοθεραπεία και εγώ, αλλά κατέληξα να αυτοψυχοθεραπεύομαι. Τώρα γιατί κατέληξα εκεί; Γιατί η σχέση ψυχοθεραπευτή και ψυχοθεραπευόμενου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη σύνδεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Αν αυτή δεν υπάρχει, δεν ανοίγεται ο θεραπευόμενος» είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.
Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Αυτό λοιπόν για εμένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι και εγώ δύσκολος άνθρωπος, επειδή “το έπαιξα” ψυχαναλυτής στη δουλειά μου. Για να κάνεις συνεντεύξεις και συζητήσεις και ο άλλος να χαλαρώσει, να ανοιχτεί πρέπει να τον “ανοίξεις”. Ε λοιπόν, επειδή εγώ το είχα αυτό, δεν βρήκα ποτέ. Έκανα 3-4 προσπάθειες. Δεν βρήκα κάποιον ο οποίος να μου επιβληθεί σε κάτι τέτοιο. Οπότε αυτοψυχοθεραπευόμουν».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.