Η Έλενα Πολυχρονοπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή της δύο χρόνια μετά την αποφυλάκισή της, για την υπόθεση ναρκωτικών, όπου είχε εμπλακεί το όνομά της.
Η πρώην παίκτρια του «Power of Love» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.
«Αποφάσισα να ξαναεμπιστευτώ έναν άνθρωπο. Φαίνεται πολύ καλός, περνάμε πολύ καλά. Είναι η αρχή. Είμαστε μαζί σχεδόν τρεις μήνες, οπότε είναι ο ενθουσιασμός, ο έρωτας, όλα μαζί. Τον ήξερα, αλλά είναι αυτό που τον βλέπεις, αλλά δεν τον βλέπεις. Γνωριζόμασταν μέσω κοινής παρέας, είχαμε βγει κάποιες φορές, αλλά δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx05je3aay15)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το καλοκαίρι ήρθαμε πιο κοντά. Βγήκαμε και ταιριάξαμε πολύ σαν φίλοι για αρχή. Βγήκε κι η χημεία η ερωτική και καταλήξαμε να είμαστε μαζί».
Τέλος, για την περιπέτεια που είχε με τη φυλακή, δύο χρόνια πριν, είπε: «Αυτά που έζησα δεν τα έχω ξεπεράσει απόλυτα. Έχει κλείσει όμως, αυτή η υπόθεση. Έχω αθωωθεί και τώρα περιμένω το δικαστήριο για την αποζημίωση από το κράτος, γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι αθώος και μπαίνει 8 μήνες φυλακή… Έχει υπάρξει μεγάλο κανάλι που έχω κάνει συζήτηση, αλλά μου είχαν πει ότι λόγω αυτού που συνέβη, δεν μπορούν να με βάλουν σε κάποια θέση, ούτε μπροστά, ούτε πίσω από τις κάμερες. Η ρετσινιά που σου κολλάνε στην Ελλάδα, δεν φεύγει ποτέ».
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.