Κώστας Τουρνάς: Τα πιο ακραία γίνανε με τους «Poll» μας τραβούσαν τούφες από τα μαλλιά μας

Κώστας Τουρνάς: Τα πιο ακραία γίνανε με τους «Poll» μας τραβούσαν τούφες από τα μαλλιά μας

«Μας τραβούσαν αυτά που φορούσαμε από τον λαιμό» ανέφερε ο τραγουδιστής

tournas
Ο Κώστας Τουρνάς μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι, τη γνωριμία του με την Καίτη Γαρμπή και το τραγούδι «Γεια σου, γεια σου», στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αρχικά, αποκάλυψε: «Γνώρισα την Καίτη Γαρμπή όταν ήταν 15-16 ετών. Πολύ μικρή. Μετά πέρασαν 3-4 ή 5 χρόνια και ο παραγωγός της μια μέρα που βρεθήκαμε στην εταιρεία της μου είπε: "Η Καίτη είναι φιλαράκι, τη ξέρεις από μικρό παιδί, γιατί δεν της κάνεις κάτι; Έφυγα στις 3 η ώρα το μεσημέρι και στις 5.30 το μεσημέρι τον πήρα να του πω ότι: "Έφτιαξα 5 τραγούδια αν θες έλα να τα ακούσεις"».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx03uj6oge1d)

Σχετικά με τη σύγχυση που υπάρχει συχνά ως προς τη δημιουργία των τραγουδιών σχολίασε: «Είναι μια έλλειψη καλλιέργειας και ευγένειας από ανθρώπους που χειρίζονται κάποια μέσα, τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλεόραση».

Για την επιτυχία του τραγουδιού «Γεια σου, γεια σου» ο Κώστας Τουρνάς θυμήθηκε: «Δεν πίστεψα το “Γεια σου, γεια σου”. Η τάση τότε στη δισκογραφία ήταν να βάζεις πολλά τραγούδια στον δίσκο, όσα χωράνε. Όσο πιο μικρά για να χωράνε περισσότερα. Εγώ είχα βάλει στον δίσκο 13 τραγούδια και μου λέει ο παραγωγός: "Τι έγινε; Αυτά στη μία και στην άλλη; Φέρε άλλο ένα να γίνει 7-7 τα τραγούδια". Του λέω έχω ένα, αλλά δεν μ' αρέσει. Μου λέει για παίξτο. Μου λέει: "Αυτό δεν θα βάλεις; Τελείωνε". Επέμεινε».

Τέλος, για ακραίες εκφράσεις θαυμασμού είπε: «Τα πιο ακραία γίνανε με τους poll μας τραβούσαν τούφες από τα μαλλιά μας, μας τραβούσαν αυτά που φορούσαμε από τον λαιμό, μας δίνανε τα χρυσά των βαφτισιμιών τους να τα πάρουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Αλέξης Τσίπρας σε Στέφανο Κασσελάκη: «Ανησυχώ για τον ΣΥΡΙΖΑ» - Τι οδηγίες του έδωσε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκτακτη ενίσχυση €350 εκατ. τον Δεκέμβριο σε χαμηλοσυνταξιούχους, δικαιούχους επιδόματος τέκνων, ΑμεΑ

Αντονι Μπλίνκεν: Η viral αντίδρασή του τη στιγμή που ο Μπάιντεν αποκαλεί (ξανά) τον Σι Τζινπίνγκ «δικτάτορα»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης