Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο Γουίλ Σμιθ έκανε σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο Γουίλ Σμιθ έκανε σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν

Αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της τη ρώτησε αν πιστεύει «αυτή τη μαλ***» και ότι θα κινηθούν νομικά

pinket_smith
Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ απάντησε στους ισχυρισμούς ενός άνδρα - που υποστηρίζει ότι είναι πρώην φίλος και  βοηθός του Γουίλ Σμιθ - ότι «έπιασε» τον ηθοποιό να κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή του στο «Fresh Prince of Bel-Air», Ντουέιν Μάρτιν.

Η 52χρονη ηθοποιός παρευρέθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club» την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, διαψεύδοντας τις ιστορίες και λέγοντας ότι θα υπάρξουν νομικές διαδικασίες εναντίον του άνδρα με το όνομα, Brother Bilaal.

«Θα κινηθούμε νομικά», δήλωσε η Πίνκετ Σμιθ.

Δείτε το βίντεο
[CLIP] Jada Pinkett Smith Addresses Rumors Will Smith Had Sex With Duane Martin, Plans To Sue

Κλείσιμο
«Είναι άλλο πράγμα να έχεις τη γνώμη σου για κάποιον και άλλο να φτιάχνεις πρόστυχες, κακόβουλες ιστορίες», πρόσθεσε η ηθοποιός πριν χαρακτηρίσει τον ισχυρισμό «γελοίο».

«Δεν είναι αλήθεια, θα το φροντίσουμε και αυτό είναι όλο» τόνισε η Πίνκετ Σμιθ.

Επίσης, σύμφωνα με την Πίνκετ Σμιθ, ο Bilal είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον σύζυγό της για ένα βιβλίο και ένιωθε ότι δεν πληρωνόταν αρκετά για τη δουλειά του. «Ο Γουίλ ήταν πρόθυμος να του δώσει ένα συγκεκριμένο ποσό και δεν το πήρε. Οπότε, όλη αυτή η κατάσταση βασίζεται σε αυτό».

Στη συνέχεια, απάντησε σχετικά με τον σύζυγό της και το πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση λέγοντας: «Το ένα πράγμα για τον Γουίλ είναι ότι πάντα θα βρει το αστείο. Πάντα θα βρει το αστείο. Γελάσαμε, έτσι δεν πρέπει; Γιατί είναι απολύτως γελοίο. Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γελάσεις με αυτό. Μου είπε: "Την πιστεύεις αυτή τη μαλ***;"».

Οι ισχυρισμοί του Brother Bilaal

Πρώην φίλος και βοηθός του ηθοποιού -όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι ήταν ο Brother Bilaal- έγινε πρωτοσέλιδο την Τρίτη 14 Νοεμβρίου μετά τη συνέντευξη, στην οποία δήλωσε, ότι είδε τον Σμιθ και τον Ντουέιν Μάρτιν να κάνουν σεξ.

Όπως είπε ο Bilaal: «Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει πρ..κό σεξ με τον Γουίλ. Υπήρχε ένας καναπές και ο Γουίλ ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Ντουέιν στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα». 

Ο 58χρονος Μάρτιν που είναι επίσης ηθοποιός, υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Τίσα Κάμοελ, από το 1996 ως το 2020. Ο ηθοποιός, με καταγωγή από το Μπρούκλιν, είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.'s Finest» και στη σειρά «All of Us».

Η οργισμένη αντίδραση του Σμιθ
Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω, εκπρόσωπος του Σμιθ αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, λέγοντας στο TMZ: «Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έκτακτη ενίσχυση €350 εκατ. τον Δεκέμβριο σε χαμηλοσυνταξιούχους, δικαιούχους επιδόματος τέκνων, ΑμεΑ

Η viral αντίδραση του Μπλίνκεν τη στιγμή που ο Μπάιντεν αποκαλεί (ξανά) τον Σι Τζινπίνγκ «δικτάτορα»!

Βίντεο: Έξαλλος ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, έφυγε από το πλατό - «Είσαι ανάγωγος, σταματώ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης