Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, η εφημερίδα «Espresso» αποκάλυψε ότι ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να γίνει στις 7 Δεκεμβρίου, ωστόσο η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως κουμπάρα του ζεύγους θα είναι η παιδική φίλη του Πέτρου Κόκκαλη, Μαρία Βλάχου Αντελμάν, με την οποία διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα.
Η Μαρία Αντελμάν είναι εικαστικός που διαθέτει μεταπτυχιακό στις Καλές Τέχνες από το Πανεπιστήμιο της Columbia και είναι ζει στη Νέα Υόρκη εδώ και πολλά χρόνια.
Η αναγγελία του γάμου
Ο ευρωβουλευτής, ο οποίος αποχωρεί από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και η ηθοποιός δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ».
Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, αναγράφει: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».
Από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Ορέστη Χαλκιά, τον Κωστή Μαραβέγια, τη Χριστίνα Μπόμπα, και τη Μαίρη Βυτινάρος μέχρι την Όλγα Ντάλλα, τη Genevieve Majari και τη Γαία Μερκούρη όλοι επιλέγουν Converse!
Το UniversityofWestLondon και το «δικό μας» BCACollege ιδρύουν στο Λονδίνο Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακών Σπουδών, μια εξέλιξη σημαντική για την Εκπαίδευση, τη Ναυτιλία, το επιχειρείν και την εξωστρέφεια.