Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει τους λόγους που δεν απέκτησε ποτέ παιδί

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει τους λόγους που δεν απέκτησε ποτέ παιδί

Η ηθοποιός μίλησε για το θέμα της οικογένειας και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν ήταν απωθημένο της να γίνει μητέρα

dimitramatsoula
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα και μίλησε για τους λόγους που δεν έκανε ποτέ παιδιά, τα απωθημένα της, καθώς και τα παιδικά της χρόνια.

Η σέξι ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» και ανέφερε αρχικά, πως δεν θέλησε να γίνει μητέρα, αφού δεν βρήκε ποτέ τον άνδρα της ζωής της.

Όσο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το πώς την επηρέασε κατά τα παιδικά της χρόνια, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν την καθόρισε το ότι ήταν όμορφη.

«Δεν με καθόρισε ποτέ το αν ήμουν όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο, με καθόρισε η διάθεσή μου να είμαι μία άριστη μαθήτρια. Δεν το είχαμε ποτέ στην παρέα μας αυτό, όλοι ωραίοι ήμασταν», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir7sgpu3wrl)

Όπως είπε όμως, στη συνέχεια, η εμφάνισή της ήταν κάτι που τη βοήθησε ιδιαίτερα στην καριέρα της στην τηλεόραση.

«Στην τηλεόραση κατάλαβα ότι σε καθορίζει η εμφάνιση. Αν είσαι πιο συμπαθητική, παίρνεις πιο γρήγορα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο», δήλωσε και πρόσθεσε για τον εαυτό της πως «είναι αρκετά αγαθή, σε σημείο που ίσως φαίνεται αφελής». Ωστόσο, είναι πολύ παρατηρητική όπως λέει, και δεν της ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια.

«Είχα πει πως αν ήθελα ένα παιδί, θα είχε βρεθεί ένα κορόιδο και θα το είχακάνει μαζί του. Το είπα έτσι, πιο πολύ, γιατί ήθελα να βρω μια πιο χαριτωμένη διατύπωση. Το να μην έχω κάνει παιδί, εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, σημαίνει πως δεν ήθελα. Γιατί, αν το ήθελα, δεν θα είχα βρει έναν άνθρωπο να το κάνω; Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος, για εμένα δεν θα υπήρχε; Δεν μπορεί. Όλες οι γυναίκες που ήθελαν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρήκαν. Μπορεί βέβαια, να ήμουν και τυχερή και να μην βρέθηκα ποτέ στην συνθήκη που να μου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη», δήλωσε η ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης