Μπίλι Άιλις: Είπε ότι οι άνδρες δεν δέχονται body-shaming όπως οι γυναίκες και οι φαν αντέδρασαν

Μπίλι Άιλις: Είπε ότι οι άνδρες δεν δέχονται body-shaming όπως οι γυναίκες και οι φαν αντέδρασαν

«Οι διασημότητες είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα που είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό» ήταν ένα από τα πολλά σχόλια στη δήλωση της τραγουδίστριας

eilish
Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι η Μπίλι Άιλις έκανε κάποια άστοχα σχόλια στην τελευταία της συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια δέχτηκε «πυρά» αφού είπε στο εξώφυλλο του Variety ότι οι άνδρες δεν δέχονται body-shaming όπως οι γυναίκες.

«Κανείς δεν λέει ποτέ τίποτα για τα σώματα των ανδρών. Αν είσαι μυώδης, ωραία. Αν δεν είσαι, εντάξει. Αν είσαι αδύνατος, εντάξει. Αν έχεις κορμί σαν του μπαμπά, εντάξει. Αν είσαι χοντρούλης, το λατρεύω! Όλοι είναι ευχαριστημένοι με αυτό. Ξέρεις γιατί; Επειδή τα κορίτσια είναι καλά» ισχυρίστηκε η διάσημη ποπ σταρ.
«Δεν δίνουν δεκάρα γιατί βλέπουμε τους ανθρώπους όπως είναι!» κατέληξε.

Αφού η δήλωση έγινε γνωστή στο διαδίκτυο, αρκετά άτομα κατέφυγαν στο Twitter εξέφρασαν τη διαφωνία τους.

«Αυτή η εμμονή των γενεών όχι μόνο να είναι θύμα, αλλά και να διασφαλίζουν ότι κανένας άλλος δεν θα είναι περισσότερο θύμα από αυτούς είναι πρωτοφανής. Πόσο ανάρμοστος μπορεί να είναι κάποιος» σχολίασε ένας. «Οι διασημότητες είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα που είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό», έγραψε ένας άλλος.

«Η αλήθεια είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες έχουν βιώσει δυσμορφία του σώματος σε κάποια στιγμή της ζωής τους», πρόσθεσε ένας τρίτος. «Το να μάθεις να έχεις αυτοπεποίθηση και να ξεπερνάς τις ανασφάλειες του σώματός σου είναι μια πρόκληση για όλα τα φύλα» είπε ένας άλλος λογαριασμός.
Κλείσιμο
Και ένας άλλος δήλωσε: «Υποθέτω ότι μερικές φορές είναι δύσκολο για τις διασημότητες να το δουν αυτό, αφού η εμφάνισή τους είναι το brand τους».

Ακόμα και ο ηθοποιός του «Love, Victor», Νίκο Γκρίθαμ, έβαλε ένα emoji με τον αντίχειρα προς τα κάτω, ενώ ανέφερε τα λόγια της σε ένα tweet που έχει πλέον διαγραφεί.

Η 21χρονη τραγουδίστρια έκανε τα παραπάνω σχόλια ενώ ξεσπούσε για την προσοχή που δέχεται από τα μέσα ενημέρωσης όταν αλλάζει το συνηθισμένο της στυλ με τα φαρδιά ρούχα και φοράει κάτι στενό ή αποκαλυπτικό.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Υπό τον έλεγχο των Ισραηλινών το νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Γάζα - Ανέπτυξαν μπουλντόζες στις εγκαταστάσεις του

Βίντεο: Έξαλλος ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, έφυγε από το πλατό - «Είσαι ανάγωγος, σταματώ»

Η ΑΑΔΕ «ξεσκονίζει» καταθέσεις, εμβάσματα, μετοχές και wallets έως και πριν από μια δεκαετία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης