Τζούλια Φοξ: Οι θαυμαστές μου είναι 90% γυναίκες και 10% γκέι

Τζούλια Φοξ: Οι θαυμαστές μου είναι 90% γυναίκες και 10% γκέι

Μιλά για τη φιλία μεταξύ γυναικών, τους άνδρες και τους φτωχούς, με τους οποίους όπως είπε ταυτίζεται

julia_fox7367
Η Τζούλια Φοξ ανοίγει πολλά κεφάλαια συζήτησης στα απομνημονεύματά της «Down the Drain», που κυκλοφόρησε στη Βρετανία. Η 33χρονη ηθοποιός και μοντέλο έδωσε συνέντευξη στο Dazed, στην οποία μιλά για το βιβλίο και την εμπειρία της ως μητέρα,.

«Στις φιλίες μου με γυναίκες ήταν σαν να ήμασταν τα σωσίβια η μία της άλλης»
Οι φιλίες της με γυναίκες σκιαγραφούνται στο βιβλίο ως οι πιο σημαντικές και παθιασμένες στη ζωή της. «Σε πολλές από τις φιλίες μου με γυναίκες ήταν σαν να ήμασταν τα σωσίβια η μία της άλλης. Ήταν σαν να παρασερνόμασταν στον ωκεανό και να γραπωνόμασταν η μία από την άλλη απεγνωσμένα. Αληθινά βλέπαμε η μία μέσα στην ψυχή της άλλης, ατέλειες και ελαττώματα. Κατά έναν τρόπο, ήταν τέλειο. Και είναι κάτι που ποτέ πραγματικά δεν το είχα με τους άντρες, γιατί οι άντρες πάντα με έβλεπαν σαν προϊόν· τη στιγμή που πραγματικά δεν τους εξυπηρετούσα πλέον, απλά με πετούσαν στα σκουπίδια» εξομολογείται.

juliafoxx_2

«Οι σημερινοί άντρες είναι μεγάλα μωρά»
Στο βιβλίο, οι άντρες είναι απαίσιοι. Γιατί; «Οι άντρες δεν γεννιούνται απαίσιοι. Η κοινωνία τους κάνει απαίσιους. Η πατριαρχία είναι κακό για τις γυναίκες αλλά είναι επίσης πολύ κακό και για τους άντρες. Κατά συνέπεια, συμπάσχω πιο πολύ με την κατάσταση των αντρών - αν και δεν έχω καμία ανοχή γι' αυτούς καταλαβαίνω ότι αυτό που είναι δεν είναι μόνο δικό τους λάθος. Γεννιούνται σε ένα σύστημα που τους δημιουργεί. Και προφανώς επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από αυτό, αλλά νομίζω ότι μπορεί να είναι πολύ μοναχικό. Δεν ξέρουν πώς να ρυθμίζουν τα συναισθήματά τους επειδή ποτέ δεν διδάχθηκαν να αναγνωρίζουν τα συναισθήματά τους, δεν ξέρουν πώς να επεξεργάζονται τα συναισθήματά τους. Σήμερα είναι όλοι μεγάλα μωρά επειδή όλοι είναι τόσο καθυστερημένοι» εξηγεί.
281382277_1440594543075462_1179817025062091233_n

Γιατί οι γυναίκες προσκελκύονται τόσο πολύ από αυτήν; «Δεν ξέρω, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που συμβαίνει. Νομίζω ότι η fanbase μου είναι 90% γυναίκες και 10% γκέι, κι αυτό είναι το καλύτερο. Στην πραγματικότητα ίσως μεγαλύτερο ποσοστό γκέι και πιθανά δυο στρέιτ σε όλον τον πλανήτη. Μ' αρέσει όμως αυτό. Θυμάμαι ότι τις μέρες της ταινίας "Uncut Gems" όταν κοιτούσα των αριθμό των ακολούθων μου στον λογαριασμό μου στο Instagram ήταν 85% αρσενικά. Ήμουν σαν "θεέ μου, κάτι λάθος κάνω! Αυτό δεν είναι καλό!" Και τώρα είναι το ανάποδο, 85% γυναίκες και 15% αρσενικά. Αυτό είναι μια χαρά. Δεν θέλω να είμαι το hot girl, δεν θέλω να ποστάρω για το αντρικό βλέμμα. Ποστάρω για τους αρσενικούς γκέι! Και για τα κορίτσια!» δηλώνει.
276169527_1032115440718794_5840842248315593140_n

Για το αν πιστεύει ότι η φήμη απομονώνει πολύ τους ανθρώπους και στο σχόλιο ότι ο κόσμος έχει λίγο κουραστεί με τις διασημότητες, απαντά: «Υπάρχει τέτοια ανισότητα πλούτου, τώρα. Με κάποιο τρόπο ελπίζω αυτό να καταρρεύσει. Πάντα θα είμαι με τον κόσμο που δεν έχει τόσα πολλά γιατί με αυτόν μπορώ να συσχετιστώ. Ξέρω πώς είναι αυτό. Είμαι με τον κόσμο!»

«2 χρόνια πριν θα πηδούσα από γκρεμό με αλεξίπτωτο»
Τώρα έχει φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. «Στην αρχή ήθελα κορίτσι, αλλά τώρα που έχω αγόρι απλά θέλω περισσότερα αγόρια. Είναι τόσο αθώα. Αρχίζεις πραγματικά να ταυτίζεσαι με άντρες και με το τι τραβάνε. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν τους σκεφτόμουν μ' αυτόν τον τρόπο έως ότου απέκτησα γιο. Ελπίζω να μην τον καταστρέψει και αυτόν ο κόσμος. Πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερους άντρες που να δίνουν το παράδειγμα και να δείχνουν σε άλλους άντρες πώς να είναι καλύτεροι» τονίζει.


Έχει βιώσει απώλεια και θλίψη σε μεγάλο βαθμό. Πώς την έχει επηρεάσει αυτό; «Τώρα ξέρω πόσο εύθραυστη και ευαίσθητη είναι η ζωή, σαφώς και κρατιέμαι σφιχτά πιο πολύ πάνω της. Πιθανότατα, πριν δυο χρόνια να πηδούσα από έναν γκρεμό με αλεξίπτωτο, αλλά ποτέ δεν θα το έκανα τώρα. Ως επί το πλείστον επειδή είμαι μάνα, αλλά επίσης επειδή οι φίλοι μου πέθαναν και δεν θέλω να είναι μάταιοι οι θάνατοί τους. Θέλω να τους τιμώ και να τους σέβομαι» λέει.

Πιστεύει στη μοίρα. «Κατά έναν περίεργο τρόπο πιστεύω ότι γεννιόμαστε με τη ζωή καταστρωμένη για εμάς. Νομίζω ότι υπάρχουν διάφορες εκδοχές του τι μπορεί να είναι η ζωή σου, αλλά πρέπει να έρθεις και πρέπει να μη φοβάσαι να πας στην υψηλότερη συχνότητα κραδασμών της ζωής σου. Αλλιώς απλά θα μπεις σε έναν κύκλο. Οπότε, πρέπει να σπάσεις την αλυσίδα, να απομακρυνθείς από το τραύμα, να μην είσαι θύμα συνέχεια. Να είσαι άφοβη, να "κατεδαφίσεις" το τραύμα. Σπάσε τον κύκλο. Κόψε τη θηλιά» υπογραμμίζει.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Αναχώρησε το C-130 με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα – Περιλαμβάνει φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό για τους άμαχους


«Η ίδια μου είπε ότι ξυλοκοπήθηκε από δυνάμεις της ΟΠΚΕ», λέει η γιατρός της 16χρονης από το Νέο Ηράκλειο


Με το τροχαίο τρίτωσε το κακό, πέθανε το σκυλάκι μας και τράκαρα με το αμάξι, είπε ο Ηλίας Βρεττός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης