Φουρέιρα σε Βανδή: «Δέσποινα, σε ευχαριστούμε γιατί εμπνέεις τόσες γυναίκες»

Φουρέιρα σε Βανδή: «Δέσποινα, σε ευχαριστούμε γιατί εμπνέεις τόσες γυναίκες»

Η αφιέρωσή της στην τραγουδίστρια, ύστερα από τη σωρεία αρνητικών σχολίων για τις σέξι εμφανίσεις της - Δείτε το βίντεο από εκδήλωση μουσικών βραβείων στην Κύπρο

foureira_vandi3890
Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο επίκεντρο των αρνητικών σχολίων, λόγω των αποκαλυπτικών εμφανίσεων που κάνει το τελευταίο διάστημα. Άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης έχουν πάρει θέση υπέρ της τραγουδίστριας, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της όταν ρεπόρτερ που τη συνάντησε στο αεροδρόμιο, τη ρώτησε σχετικά με αυτό.

Και οι δύο βρέθηκαν στα «Super Music Awards» στην Κύπρο, με την Ελένη Φουρέιρα να αφιερώνει μερικά δευτερόλεπτα για να αποθεώσει την Δέσποινα Βανδή.

«Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τη Δέσποινα Βανδή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα Βανδή, γιατί είσαι ένα role model. Σε ευχαριστούμε που είσαι τόσο θεά, τόσο καταπληκτικός άνθρωπος και έχεις εμπνεύσει τόσες γυναίκες αυτή τη στιγμή» της είπε.

Δείτε το βίντεο

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και η Ελένη Φουρέιρα βραβεύτηκαν. Η πρώτη κέρδισε το βραβείο «Super Adult Γυναίκα» και η δεύτερη το «Super Modern Γυναίκα».

Η Δέσποινα Βανδή, θέλησε να αφιερώσει το βραβείο στις «γυναίκες εκείνες που ζουν τη ζωή τους όπως θέλουν και όχι όπως ορίζουν τα θέλω των άλλων».

Συγκεκριμένα, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας».
Κλείσιμο

«Είναι τραγικό, δεν θέλω να με ρωτάς τέτοια πράγματα»
Όταν ρώτησαν την Ελένη Φουρέιρα για τα σχόλια εναντίον των σέξι εμφανίσεων της Δέσποινας Βανδή στο κέντρο, όπου τραγουδά με τον Γιώργο Σαμπάνη, δεν έκρυψε την ενόχλησή της. «Ντάξει, δεν θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα τώρα, σχολιάζουν μια γυναίκα για το πώς ντύνεται; Σας παρακαλώ είναι τραγικό, δηλαδή δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε αυτό τώρα. Ο κάθε άνθρωπος να φοράει ό,τι γουστάρει» απάντησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwsj9jiklzqh)







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης