Λωξάντρα Λούκας: Η στιγμή που βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση - Δείτε το βίντεο

Λωξάντρα Λούκας: Η στιγμή που βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση - Δείτε το βίντεο

Μαζί με τη μητέρα της και ηθοποιό, Ελένη Δημοπούλου, παρακολουθούν με αγωνία το ντεμπούτο της ηθοποιού στη σειρά «Γιατρός»

lwxandra_lukas378
Η Λωξάντρα Λούκας είδε μαζί με τη μητέρα της, το επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός», στο οποίο και πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός συνεργάστηκε με τους ηθοποιούς και το αγόρι της για τη σειρά, περνώντας το δικό της μήνυμα για τους ανθρώπους με σύνδρομο Down και το δικαίωμά τους για ισότητα στην τέχνη.

Καθισμένη στο τραπέζι μαζί με τη μητέρα της, οι δυο τους περιμένουν με ανυπομονησία να ξεκινήσει το επεισόδιο. Η στιγμή ανάμεσα σε μητέρα και κόρη καταγράφηκε σε βίντεο, που αναρτήθηκε στα social media της Λωξάντρας Λούκας.

Δείτε το κλιπ
@lloxyart

Η LLoxy και η Ελένη περιμένουν να δουν τη σκηνή που παίζει η LLoxy στον "Γιατρο" 🥺 #alphatvgreece #alphatvseries #ogiatros #diversity #inclusion #syndromedownawareness #syndromedownactress #actorslife🎬 #tv #actress

♬ Little Things - Adrian Berenguer






Για τη συνεργασία τους, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4»: «Ήταν μια αδιανόητη εμπειρία, αδιανόητη. Δεν μου έχει ξανασυμβεί και μάλιστα, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω μεγάλη εξοικείωση, γιατί δεν έχει τύχει. Εννοώ πως έχουν έρθει παιδιά στα καμαρίνια κλπ, αλλά δεν έχω συναναστραφεί έναν άνθρωπο για τόση ώρα».

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς κατάφεραν να επικοινωνούν στα γυρίσματα. «Ήταν τρομερό. Δηλαδή, έβρισκα μια γλώσσα να συνεννοηθώ και σιγά σιγά, μέσα στο γύρισμα άρχισα να βρίσκω τον τρόπο και να αισθάνομαι πολύ πιο πολύ ο εαυτός μου. Γιατί στην πραγματικότητα, αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι εσύ μετακινείσαι. Αυτό το πρόσωπο είναι μια χαρά, στη θέση του. Πήγα προχθές και διάβασα ένα παραμύθι σε έναν σύλλογο ατόμων με αναπηρία στον Χολαργό κι ήταν 70 μέσα. Μια φοβερή εμπειρία για μένα, μετά χαιρόντουσαν κι αγκαλιαζόμασταν και λέγαμε άλλα. Έβλεπα πόσο εύκολο κι απλό ήταν για τους ανθρώπους που εργάζονταν εκεί, να υπάρχουν και να επικοινωνούν. Τους είπα πόσο ταπεινά αισθανόμουν εγώ σε σχέση με αυτό που κάνω στην καθημερινότητα και σε σχέση με αυτό που κάνουν εκείνοι. Μου έφυγε τελείως και αισθάνομαι πια ότι είμαι πολύ ικανός να το αντιμετωπίσω αυτό» εξήγησε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwtj0gaoks29)
Κλείσιμο

Όσο για το επεισόδιο της σειράς, όπου θα συμμετέχουν κι αυτά τα παιδιά, ανέφερε: «Ελπίζω και πιστεύω πως η προβολή αυτού του επεισοδίου βοήθησε και το κάνει αυτό η σειρά. Ο "Γιατρός" νομίζω ότι προσπαθεί αυτό που φτιάχνει να είναι κάποιας ποιότητας, κάποιας αξίας. Πήραμε πολλά μηνύματα κι εμένα με συγκίνησε πάρα πολύ».



Ειδήσεις σήμερα:

Η Βουλή ήρε την ασυλία 11 βουλευτών των «Σπαρτιατών» με 285 υπέρ

Κύπρος: Συνέλαβαν μαφιόζους στα Κατεχόμενα - Ερευνάται αν συμμετείχαν στις δολοφονίες «νονών» σε Λευκωσία και Λεμεσό


Νέα μαρτυρία για τον εφιάλτη της Φαίης στο διαμέρισμα της Κυψέλης: «Ήταν μόνιμα χτυπημένη σε όλο της το σώμα»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης