Πενήντα οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της ταινίας «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα», με το αλησμόνητο «σκασμός εσύ Αντωνάκη μου» της Μάρως Κοντού στον Γιώργο Κωνσταντίνου.
Οι δύο ηθοποιοί που αγαπήθηκαν από το κοινό στη συνεργασία τους στο επιτυχημένο φιλμ του 1965, συναντήθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην».
Η «Ελενίτσα» τίμησε τον «Αντωνάκη» στην παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί και μάλιστα, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί, στο θέατρο.
Δείτε τα στιγμιότυπα
Το ζεύγος Κοκοβίκου του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου, το 2023
Οι δυο ηθοποιοί συνδέονται με μια μακρόχρονη φιλία και σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν το 2021, «ξεφύλλισαν» σελίδες της ζωής τους και της συμπόρευσής τους στον κινηματογράφο, όλα αυτά τα χρόνια.
Μεταξύ άλλων, η Μάρω Κοντού εκθείασε την υποκριτική δεινότητα του Γιώργου Κωνσταντίνου λέγοντάς του: «Ήσουν μόλις 27 χρονών και κατάφερες να παίξεις έναν τόσο στρυφνό και τόσο συναισθηματικό άνδρα».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.