Σοφία Βεργκάρα: Απόλαυσε άλλο ένα ρομαντικό ραντεβού στη Σάντα Μόνικα με τον νέο της σύντροφο

Σοφία Βεργκάρα: Απόλαυσε άλλο ένα ρομαντικό ραντεβού στη Σάντα Μόνικα με τον νέο της σύντροφο

Το νέο ειδύλλιο της ηθοποιού με τον ορθοπαιδικό χειρουργό φαίνεται ότι συνεχίζει

vergara_-_saliman
Η Σοφία Βεργκάρα απόλαυσε μια βραδινή έξοδο με τον νέο της σύντροφο, τον ορθοπαιδικό χειρουργό Τζάστιν Σάλιμαν.

Το νέο ζευγάρι βγήκε για δείπνο στο αγαπημένο εστιατόριο των celebrities, «Giorgio Baldi», στη Σάντα Μόνικα.

Η 51χρονη ηθοποιός φόρεσε μια μακριά φούστα με λεοπάρ print και μια στράπλες μαύρη μπλούζα. Ενώ, ο νέος της σύντροφος φορούσε ένα μαύρο τζιν, ένα γκρι t-shirt και από πάνω ένα μακρύ μαύρο παλτό.
Κλείσιμο
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κολομβιανή σταρ, η οποία ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο τον Ιούλιο μετά από έφτά χρόνια γάμου, εντοπίζεται σε ραντεβού με τον χειρουργό το τελευταίο διάστημα. Η πρώτη τους έξοδος ήταν τον περασμένο μήνα στο «Funke» του Μπέβερλι Χιλς. Μια πηγή δήλωσε τότε στο People ότι η Βεργκάρα «βγαίνει και διασκεδάζει».

«Απολαμβάνει τη ζωή. Φαίνεται θετική και γεμάτη ενέργεια», είπε η πηγή και πρόσθεσε: «Η Σοφία χειρίζεται καλά το διαζύγιο. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά τώρα τα πηγαίνει περίφημα».

Ο Σαλιμάν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μπρι Τέρνερ, από το 2008 μέχρι το 2018 και μοιράζονται δύο παιδιά. Ο ίδιος μεγάλωσε στο Ντένβερ του Κολοράντο, πήρε το διδακτορικό του από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Κολοράντο και ξεκίνησε μια υποτροφία αθλητιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Όσο ήταν σε αυτή τη θέση εργάστηκε με τους San Francisco 49ers και τις αθλητικές ομάδες του Στάνφορντ και του Πανεπιστημίου Santa Clara, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.
Η Βεργκάρα φέρεται να «προχωράει γρήγορα» και να «ερωτεύεται» τον Τζάστιν, σύμφωνα με πηγή που μίλησε αποκλειστικά στην DailyMail.com.

«Η Σοφία έχει απομακρυνθεί από τον Τζο και θα ήταν ευτυχής να μην τον ξαναδεί ποτέ. Η σχέση της με τον Τζάστιν την έχει κάνει να μην κοιτάξει ποτέ πίσω», ανέφερε η πηγή. Και είπε στη συνέχεια: «Ο Τζάστιν είναι απόλυτα γοητευτικός και όμορφος και έχει μια απίστευτη δουλειά. Δεν είναι ηθοποιός και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και εκείνη το απολαμβάνει όλο αυτό».

Η πηγή σημείωσε επίσης ότι «την ελκύει πολύ» και ότι «η μεταξύ τους καταστάση είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα rebound». Σύμφωνα με πληροφορίες, «απλά περνάνε τέλεια ο ένας με τον άλλον».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαρία, εδώ πέθανες, ό,τι έζησες έζησες» - Συγκλονίζει η μαρτυρία της 21χρονης στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ στην Αρκαδία

Βόλος: Η μοιραία στιγμή που η μηχανή παρασέρνει τον παππού με το βρέφος - Βίντεο ντοκουμέντο

Διαρροή αμμωνίας στου Ρέντη: Πώς συνέβη το ατύχημα - Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ένας υπάλληλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης