«Μαρία, εδώ πέθανες, ό,τι έζησες έζησες» - Συγκλονίζει η μαρτυρία της 21χρονης στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ στην Αρκαδία

«Μαρία, εδώ πέθανες, ό,τι έζησες έζησες» - Συγκλονίζει η μαρτυρία της 21χρονης στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ στην Αρκαδία

Η 21χρονη που βρισκόταν στο λεωφορείο περιγράφει τις στιγμές πανικού μετά την ανακοπή που υπέστη ο οδηγός και πώς από τύχη το όχημα δεν βρέθηκε στον γκρεμό

ktel-arkadia-arthrou
Στιγμές που θα θυμάται σε όλη της τη ζωή περιγράφει η 21χρονη που ήταν η μοναδική επιβάτης του λεωφορείου του ΚΤΕΛ το οποίο λίγο έλειψε να πέσει στον γκρεμό όταν ο οδηγός του έπαθε ανακοπή και πέθανε.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwrt7wxdnvwp)

Ο 47χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ Αρκαδίας εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό την Τρίπολη με μοναδική επιβάτη την 21χρονη Μαρία. Μετά την ανακοπή που έπαθε ο οδηγός, το λεωφορείο βγήκε από την πορεία του και σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού. Η γυναίκα, που σε κατάσταση πανικού κατάφερε να βρει διέξοδο διαφυγής.

Μιλώντας στο Mega η επιβάτισσα είπε: «Σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή ‘’Μαρία, εντάξει εδώ πέθανες τώρα, τέλος, ό,τι έζησες έζησες’’. Σκεφτόμουν και αυτό εκείνη τη στιγμή».

Για τον οδηγό είπε ότι «νόμιζα στην αρχή ότι είχε σκύψει ο άνθρωπος. Μόλις βλέπω ότι φεύγουμε από τον δρόμο, λέω εδώ κάτι γίνεται. Δεν υπήρχε χειρόφρενο, το χειρόφρενο ήταν στην μεριά του από ό,τι έμαθα. Εκείνη τη στιγμή εγώ τα είχα χάσει εν τω μεταξύ, δεν ξέρω τι μου γινόταν. Έβλεπα τον άνθρωπο να πεθαίνει και εμείς να… Το λεωφορείο να φεύγει».

Περιέγραψε την αγωνία της να βγει από το όχημα που «κρεμόταν» στο χείλος του γκρεμού.

«Μόλις βλέπω ότι εμείς πέφτουμε στον γκρεμό, ότι έφευγε το λεωφορείο, πήγα και ξάπλωσα ανάμεσα στο διάδρομο, για να κρατηθώ, δεν κατάλαβα για πιο λόγο το έκανα αυτό. Μόλις βλέπω ότι το λεωφορείο σταμάτησε, ότι βρήκε και ότι είμαι ακόμα ζωντανή, σηκώθηκα, πάτησα ό,τι κουμπιά βρήκα μπροστά μου. Ανοίγει η πόρτα -ευτυχώς που άνοιξε- παίρνω την τσάντα μου, το κινητό μου και πώς κατέβηκα, ένα θεός ξέρει».

Όπως είπε, διασώθηκε επειδή το λεωφορείο «βρήκε» σε μπάζα που υπήρχαν στην πορεία του, έκοψε ταχύτητα και έτσι σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού. «Σταμάτησε εκεί πέρα, πάτησα τα κουμπιά και άνοιξε η πίσω πόρτα», είπε.

Κλείσιμο
Αφού απεγκλωβίστηκε η γυναίκα ειδοποίησε τις αρχές που έσπευσαν ταχύτατα. «Δεν ήταν κάποιος εκείνη τη στιγμή. Όταν βγήκα εγώ από το λεωφορείο δεν ήταν κανείς. Βγήκα, πήρα το πρώτο τηλέφωνο που βρήκα μπροστά μου. Αν άνοιγε η μπροστινή πόρτα θα αυτοκτονούσα μόνη μου για την ακρίβεια, δηλαδή ασυνείδητα όπως τα έκανα όλα αυτά θα έπαιρνα την τσάντα και θα έφευγα και θα έπεφτα μόνη μου στον γκρεμό. Πάλι καλά που άνοιξε η πίσω πόρτα, πήρα τη τσάντα μου και έφυγα κατευθείαν».


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε τα πόθεν έσχες Μητσοτάκη, Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλου, Βαρουφάκη

Ο Κασσελάκης πάει πίσω τις διαγραφές επειδή δεν του βγαίνουν

Η άνοδος και η πτώση - Πώς «ξέμειναν» οι αρχηγοί της νυχτερινής Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης