Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τα ρούχα και τις υπέρβαρες γυναίκες, έφεραν ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση, περί bullying και ρατσισμού.
Η Κατερίνα Ζαρίφη μοιράστηκε τη δική της εμπειρία από τον χώρο της τηλεόρασης, όταν με τον Νίκο Μουτσινά, είχαν δεχθεί επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή τους, λίγο πριν συνεργαστούν για τον «Πρωινό Καφέ».
Καλεσμένη στο «Πρωινό Σουσού» είπε: «Κάνουμε την επανάστασή μας με το χιούμορ. Έχω μεγάλη ευαισθησία στο bullying στον ρατσισμό. Έχω πλακωθεί στον δρόμο για αυτό. Χάνω τον έλεγχο όταν το βλέπω σε παιδιά και σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Πρέπει να απαντάμε σε αυτά, είναι σκουλικάκια που τρώνε την ψυχή μας. Δεν τα δέχομαι καθόλου αυτά τα δύο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwrognbpa0m9)
Συνέχισε, τονίζοντας ότι: «Ήταν στο όριο οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου. Δέχομαι ότι η αισθητική του καθένα είναι υποκειμενική. Είναι κάτι σαν τη γεύση η αισθητική. Εγώ είμαι υπέρμαχος να φοράμε και να είμαστε όπως γουστάρει ο καθένας. Ξέρω ανθρώπους που δεν έχουν κάνει μπάνιο 20 χρόνια γιατί ντρέπονται για το σώμα τους. Το πέρασα επί Πρωινού Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά. Μας είχαν αλλάξει τα φώτα οι εκπομπές, αναρωτιόμουν “αυτή είμαι εγώ”. Μιλάμε για βρισίδι όχι αστεία. Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά, αλλά μετά έγινα πιο σκληρή και αγνόησα αυτούς τους ανθρώπους».
Ακόμη, πρόσθεσε: «Μεγάλος σε ηλικία δημοσιογράφος τότε, έλεγε ότι είναι άσχημοι χοντροί, δεν γίνεται να αναλάβουν τον Πρωινό Καφέ. Με έκανε να καταλάβω εκείνη την εποχή ότι έτσι είναι. Χαίρομαι που δεν κινήθηκα νομικά, γιατί έτσι θα έδινα αξία σε αυτόν που εκφράζει την άποψη αυτή».
Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Τότε ζούσε και ο μπαμπάς μου και σκεφτόμουν πώς θα το πάρουν οι γονείς μου. Όταν εκφέρεις μία γνώμη κυρίως για την εξωτερική εμφάνιση, πρέπει να σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος αυτός περιβάλεται από άλλους ανθρώπους».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.