Κατερίνα Ζαρίφη: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πριν από 28 χρόνια - Δείτε το βίντεο

Κατερίνα Ζαρίφη: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πριν από 28 χρόνια - Δείτε το βίντεο

Έκανε το ντεμπούτο της ως ρεπόρτερ για λογαριασμό της εκπομπής που παρουσίαζε τότε, η Νανά Παλαιτσάκη

zarifi_palia2
Με αφορμή την επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη στην τηλεόραση και μάλιστα με δική της εκπομπή, η Νανά Παλαιτσάκη έφερε ξανά στην επιφάνεια, την πρώτη της εμφάνιση ως ρεπόρτερ.

Βίντεο που προβλήθηκε στο «MEGA Καλημέρα» δείχνει την Κατερίνα Ζαρίφη στο ντεμπούτο της ως ρεπόρτερ, για λογαριασμό της εκπομπής που παρουσίαζε τότε, η Νανά Παλαιτσάκη.

«Η πρώτη της τηλεοπτική της εμφάνιση. Τη βρήκα σε μια σχολή, της δώσαμε με τον σύζυγό μου τότε την ευκαιρία να κάνει ραδιόφωνο. Την πιάσαμε και της είπαμε "θα κάνεις καριέρα στην τηλεόραση"» θυμάται η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwggujp4r77l)


Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Σαν ψέμα μου φαίνεται. Με θέματα τηλεόρασης θα ασχοληθούμε, να μου πεις όλοι αυτό δεν κάνουν; Εγώ πιστεύω ότι η πρωτοτυπία είναι στον τρόπο που το σερβίρεις».

Για το αν έχει λάβει μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη, η ηθοποιός απάντησε: «Όχι, τι μήνυμα παιδί μου; Βασικά εγώ πρέπει να της στείλω τώρα. Έχω στείλει που ξεκίνησε για καλή επιτυχία».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwetnmmlak5l)

Αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε: «Τον αγαπώ τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αγαπώ τις εκρήξεις. Θεωρώ ότι ο Ανδρέας δεν θα φύγει ποτέ από την Κατερίνα Καινούργιου. Τον λατρεύουν παιδιά, τον λατρεύουν και είναι και ο ίδιος αξιαγάπητος. Εγώ τον περιμένω στην "Οδό Ζαρίφη 2"».

Ενώ, για τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε: «Τον βλέπω πολύ χαριτωμένα τον Γιώργο Λιάγκα. Πού είναι αυτό το παιδάκι που με έχετε νευριάσει και θα τα πω όλα μαζεμένα. Θεωρώ ότι είναι χαρισματικός παρουσιαστής, αλλά έχω πέσει και εγώ στο στόμα του» και πρόσθεσε:

«Εμένα μου ψιλοαρέσουν οι κόντρες, είναι σαν να είμαστε σε μια γειτονιά. Πώς ήταν οι κυρίες της αυλής; Έχει τον χαβαλέ του, αρκεί να μην γίνονται σε πολύ προσωπικό επίπεδο, και να μην γίνονται προσωπικές επιθέσεις. Το λίγο νυχάδικο είναι ωραίο να συμβαίνει».

«Την εποχή του Πρωινού Καφέ υπήρχαν κανάλια να μας αλλάζουν τον αδόξαστο. Τότε με είχαν επηρεάσει πολύ βαθιά. Τώρα πια ακούς την κριτική, πάλι δεν ακούς τα κακεντρεχή σχόλια που μπορεί να αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση» είπε στο τέλος η Κατερίνα Ζαρίφη.

Φωτογραφία: NDPPHOTO 


Ειδήσεις σήμερα:

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Νετανιάχου πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Ιερουσαλήμ

Ξεκίνησε το μεγάλο ξεκαθάρισμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Η επόμενη μέρα μετά τις διαγραφές Σκουρλέτη, Φίλη, Βίτσα

Η Πάρις Χίλτον απαντά σε όσους σχολίαζαν το μωρό της για το κεφάλι του - Απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο, λέει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης