Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Στο χειρουργείο μετά από προπόνηση που έκανε για αγώνες MMA

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Στο χειρουργείο μετά από προπόνηση που έκανε για αγώνες MMA

Έπαθε ρήξη χιαστού αλλά ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπάριγνκ - Οι φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram

mark_zoukermpergk39
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ «πλήρωσε» την αγάπη του για τις πολεμικές τέχνες, αφού η τελευταία του προπόνηση τον έστειλε στο νοσοκομείο. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, μητρικής των Facebook και Instagram, δημοσίευσε στα social media του, φωτογραφίες του μετά από το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε.

Ο ίδιος ανέφερε, ότι έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού κατά τη διάρκεια της προπόνησής του με αντίπαλο για αγώνα μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA).

Οι φωτογραφίες
zoukermpergk3
zoukermpergk1
zoukermpergk2
zoukermpergk4

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Έπαθα ρήξη χιαστού στο σπάρινγκ και μόλις βγήκα από το χειρουργείο. Είμαι ευγνώμων για τους γιατρούς και την ομάδα που με φρόντισαν. Προπονούμουν για έναν αγώνα ΜΜΑ στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά τώρα αυτό καθυστερεί λίγο. Ακόμα ανυπομονώ να το κάνω αφού αναρρώσω. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη».

Λίγες μέρες πριν, ο Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε φωτογραφίες του με μώλωπες στο πρόσωπο«Η προπόνηση ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.


Ο Ζούκερμπεργκ σε συνέντευξή του τον Αύγουστο του 2022 είπε ότι άρχισε να ασχολείται με τη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, προσθέτοντας ότι το άθλημα του έδινε έχτρα ενέργεια.

«Είναι το πιο τέλειο πράγμα. Μετά από μία ή δύο ώρες γυμναστικής, ή πάλης με φίλους, ή προπόνηση με διάφορους ανθρώπους, με κάνει να είμαι έτοιμος να πάω να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα στη δουλειά», είχε πει για την ενασχόλησή του με το άθλημα.

Ο δισεκατομμυριούχος σημείωσε επίσης ότι προπονείται με τον προπονητή Dave Camarillo, ο οποίος τον βοήθησε να κερδίσει χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στον πρώτο του αγώνα jiu jitsu τον Μάιο.

«Αγωνίστηκα στο πρώτο μου τουρνουά jiu jitsu και κέρδισα μερικά μετάλλια για την ομάδα Guerrilla Jiu Jitsu», είχε αναφέρει.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαγαζάτορες στην Πάτρα βάζουν τσουβάλια με άμμο για να «οχυρωθούν» από την κακοκαιρία - Δείτε φωτογραφίες

Δεκάδες μέλη της Χαμάς σκοτώθηκαν τη νύχτα στη Γάζα, αναφέρει το Ισραήλ

Τουλάχιστον 128 νεκροί από τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στο Νεπάλ - Φόβοι για περισσότερα θύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης