Αναστασία Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση: «Δεν με φοβίζει ότι κάνουμε την ίδια δουλειά»

Αναστασία Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση: «Δεν με φοβίζει ότι κάνουμε την ίδια δουλειά»

«Από την στιγμή που αποφασίζεις με έναν άνθρωπο να είστε μαζί δεν μπορείς να στερηθείς πράγματα λόγω της δημοσιότητας» ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός

anastasia_pantousi__1_
H Αναστασία Παντούση, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νέα δραματική σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου.

Η ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

«Το άφησα να κυλήσει και όταν εγώ ήμουν έτοιμη και ήθελα χωρίς να με αναγκάσει ή να μου το επιβάλει κάποιος. Έτσι, όλα κύλησαν ομαλά με φως. Δεν δυσκολεύτηκα. Ό, τι και να κάνεις από κάπου θα πιαστούν, οπότε χαίρομαι τη στιγμή. Από την στιγμή που αποφασίζεις με έναν άνθρωπο να είστε μαζί δεν μπορείς να στερηθείς πράγματα λόγω της δημοσιότητας», είπε αρχικά η Αναστασία Παντούση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvogzswc4lxd)

«Δεν με φοβίζει ότι με τον σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά, ίσα ίσα που περιμένω να δούμε μαζί κάποιο επεισόδιο για να ακούσω την κριτική του. Είμαι αγχωτικός τύπος ανθρώπου. Δεν απολαμβάνω δυστυχώς τη στιγμή. Έχω δοκιμάσει ψυχανάλυση, δεν μου πήγαινε. Δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο άνθρωπο, αλλά θέλω πολύ», πρόσθεσε η Αναστασία Παντούση.

«Με τον σύντροφό μου ταξιδεύουμε συχνά. Πήγαμε πρόσφατα στο Παρίσι και Νορμανδία και μας άρεσε πολύ», ανέφερε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvoh0tusvnqp)

Κλείσιμο
Σχετικά με το «Ναυάγιο» δήλωσε η ηθοποιός: «Αυτή η δουλειά είναι μία μεγάλη παραγωγή και ξεκινήσαμε με τα γυρίσματα του ναυαγίου. Μπήκαμε, δηλαδή, κατευθείαν στα βαθιά! Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στο "Ναυάγιο"».

«Ξεκινήσαμε με τα βραδινά γυρίσματα, άρχισα να κολυμπάω, να κάνω ότι προσπαθώ να σωθώ από τα κύματα και λέω, μήπως όντως προσπαθώ να σωθώ γιατί δεν αντέχω; Αρρώστησα μετά», συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός υποδύεται την Ειρήνη Κασσιμάτη που μαζί με τον σύζυγό της, Απόστολο (τον υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου) ξεκινούν το ταξίδι τους για το Παρίσι με σκοπό να αναζητήσουν μία καλύτερη ζωή. Επιβιβάζονται στο πλοίο «Φοίνιξ» από την Κρήτη με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο μέσα σε μία στιγμή οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα.

«Στην αρχή οι ιστορίες κυλάνε κανονικά και όμορφα. Μετά θα έρθει το σκοτάδι και η επιβίωση. Μετά αλλάζει η ζωή, δεν είναι ίδια», σχολίασε η Αναστασία Παντούση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvogv4299xq9)

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια και το όνειρο να γίνει ηθοποιός σχολίασε: «Το ήθελα τόσο πολύ και θέλω κι άλλα πράγματα ακόμη που τα φαντάζεσαι».

Άλλωστε, η Αναστασία Παντούση είχε την στήριξη των δικών της ανθρώπων: «Οι γονείς μου είχαν την ανησυχία τους, αλλά πιστέψαν στο όνειρο» είπε μεταξύ άλλων.

Σε μια περίοδο με ιδιαίτερα σκληρή επικαιρότητα, η Αναστασία Παντούση εξήγησε πως καταφέρνει να ξεφεύγει μέσα από τη δουλειά της. «Έγινα ηθοποιός επειδή ήθελα να φεύγω από την πραγματικότητα, γιατί ήθελα να ζω άλλες ζωές, να δημιουργήσω ιστορίες και ταξίδια, να μην είμαι η Αναστασία» σχολίασε.

Ειδήσεις σήμερα

Κριτική των FT εξόργισε 82χρονη ηθοποιό όπερας - Το «τρομακτικό μέικ απ» που γράφετε είναι το πρόσωπό μου!

Θρήνος στην κηδεία της υποναυάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου που σκοτώθηκε στη Λιβύη - Με την ελληνική σημαία η σορός για την κηδεία

Ξεκίνησαν οι συνομιλίες των Αρμενίων με τους Αζέρους μετά τη «νίκη-αστραπή» του Μπακού στο Ναγκόρνο Καραμπάχ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης