Ελεονώρα Μελέτη: «Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη και την ευχαριστώ πολύ»

Ελεονώρα Μελέτη: «Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη και την ευχαριστώ πολύ»

«Εκεί έξω το ίδιο βιώνουν χιλιάδες άλλοι, χωρίς να έχουν μία Κατερίνα Γκαγκάκη να μιλά για αυτούς και να τους υπερασπίζεται» πρόσθεσε

eleonora-meleti__6_
Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη και μίλησε για εκείνη.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι επιβεβαίωσε όσα είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια για το bullying που είχε δεχτεί, την εποχή που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ».

Θέλοντας να την ευχαριστήσει που την υποστήριξε δημόσια κι επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή έγραψε: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Κατερίνα Γκαγκάκη για την ειλικρινή τοποθέτηση και την εύστοχη ανάλυσή της. Για εμένα ονομάζεται "δικαίωση", "ανακούφιση", "θεραπεία". Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρεται στην περίοδο του Πρωινού Καφέ όχι στη εκπομπή ή στο κανάλι και ναι ο Τύπος ήταν ο κακοποιητής. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συνεργάτες αυτών. Θα κρατήσω αυτήν την εξομολόγηση και θα το κλείσω εδώ. Ας πάρουμε την ουσία κι ας εστιάσουμε σε αυτό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εκεί έξω το ίδιο βιώνουν χιλιάδες άλλοι χωρίς να έχουν μία Κατερίνα Γκαγκάκη να μιλά για αυτούς και να τους υπερασπίζεται, αλλά και χωρίς να έχουν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που είχα εγώ να μπορέσω να το σταματήσω. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να νιώσω καλύτερα και πολλή θεραπεία. Συχνά αισθάνομαι ότι ακόμα δεν νιώθω τελείως καλά. Κι αν αυτό ισχύει για εμένα ισχύει και για τους άλλους. Ωστόσο χάρη σε αυτήν την τραυματική εμπειρία είδα τι δεν θέλω να είμαι και πως δεν θέλω να γίνω. Κι αν αυτό ισχύει για εμένα, ισχύει και για τους άλλους. Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη και την ευχαριστώ πολύ».

Δείτε την ανάρτηση:

γκαγκακη-μελετη
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών η 40χρονη που σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη


Ποια είναι η τηλεοπτική σειρά που προκάλεσε υστερία και μετατραυματικές διαταραχές


Φρίκη στη Ρωσία: Ιερέας σκότωσε και αποκεφάλισε τη σύζυγό του μπροστά στην 8χρονη κόρη τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης