Κατερίνα Γκαγκάκη: Ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον «Πρωινό Καφέ»

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον «Πρωινό Καφέ»

«Εγώ ανέλαβα την Ελεονώρα και μου είπαν "σε μια βδομάδα να την ξέρει όλη η Ελλάδα"» είπε χαρακτηριστικά

katerina-gkagkaki
Η Κατερίνα Γκαγκάκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για την Ελεονώρα Μελέτη και τη συναισθηματική κακοποίηση που βίωσε, την εποχή του «Πρωινού Καφέ».

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, επιβεβαίωσε όσα είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη περί bullying.

«Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα και με το χέρι όπου θες, ότι ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον Πρωινό Καφέ. Αυτά τα οποία γίνονταν τότε, το έχω πει πολλές φορές, δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς γίνεται να πήρες τη ζωή ενός ανθρώπους και να είχαμε την απαίτηση να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι. Τώρα μου γαίνεται αδιανόητο. Μιλάμε για 15, 17 χρόνια πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwo85kilpmzt)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η Ελεονώρα αναφερόταν στους δημοσιογράφους. Ήταν μια εποχή που το ότι έφυγε η Μενεγάκη από τον Πρωινό Καφέ ήταν μεγαλειώδες. Ήταν είδηση που δεν υπάρχει παρόμοια και ξαφνικά, όλος ο κόσμος άρχισε να ασχολείται με έναν άλλο άνθρωπο, που έπρεπε να γίνει Ελένη Μενεγάκη και να υποστηρίξει το συγκεκριμένο format με τον ίδιο τρόπο».

Όπως ανέφερε παρακάτω, ήταν εκείνη που ανέλαβε την Ελεονώρα Μελέτη. «Ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στη δουλειά. Εγώ ανέλαβα την Ελεονώρα και μου είπαν "σε μια βδομάδα να την ξέρει όλη η Ελλάδα". Ήταν ένα νέο κορίτσι, πάρα πολύ έξυπνο, πάρα πολύ ικανό που ξαφνικά της δόθηκε μια ευκαιρία που τότε εμφανιζόταν ως η ευκαιρία της ζωής της. Ήταν αρκετά μουδιασμένη τον πρώτο καιρό», περιγράφει.

Τέλος, σημείωσε: «Η έννοια του bullying τότε, δεν υπήρχε. Με την Ελεονώρα έχουμε μιλήσει πολλές φορές από τότε. Ένα από τα πράγματα που την ενοχλούσαν περισσότερο ήταν ο τρόπος που ο Τύπος το αντιμετώπιζε. Τότε ήταν βαρύ το να σε κρίνουν. Ήταν βούτυρο στο ψωμί και ιδανική περίπτωση. Έχω φωνάξει πολύ και έχω έρθει σε σύγκρουση με συντάκτες για την Ελεονώρα. Ήταν άδικοι».


Ειδήσεις σήμερα:

Μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών η 40χρονη που σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη


Ποια είναι η τηλεοπτική σειρά που προκάλεσε υστερία και μετατραυματικές διαταραχές


Φρίκη στη Ρωσία: Ιερέας σκότωσε και αποκεφάλισε τη σύζυγό του μπροστά στην 8χρονη κόρη τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης