Ράιλι Κίου για τη γιαγιά της, Πρισίλα Πρίσλεϊ: «Υπήρξε μια μικρή αναταραχή αλλά τώρα θα γίνουν όλα όπως ήταν»

Ράιλι Κίου για τη γιαγιά της, Πρισίλα Πρίσλεϊ: «Υπήρξε μια μικρή αναταραχή αλλά τώρα θα γίνουν όλα όπως ήταν»

Η εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ μίλησε για τη σχέση της με τη γιαγιά της μετά τον θάνατο της μητέρας της και τη δίκη για την κληρονομιά της

raili-kiou__1_
H Ράιλι Κίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον θάνατο της μητέρας της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, αλλά και τη δικαστική διαμάχη που είχε για την περιουσία της, με τη γιαγιά της, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Οι δύο γυναίκες έχουν λύσει πλέον, τις διαφορές τους, ενώ σε πρόσφατη δίκη, η Ράιλι Κίου ορίστηκε ως η μοναδική νόμιμη διαχειρίστρια της περιουσίας της μητέρας της, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η Graceland.

Μιλώντας στο Vanity Fair η Ράιλι Κίου αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της, ενώ τόνισε: «Όταν πέθανε η μαμά μου, επικρατούσε χάος σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Όλοι ένιωθαν σαν να είχε σκιστεί το χαλί και το πάτωμα είχε λιώσει από κάτω μας».

Κλείσιμο
«Όλοι ήταν σε πανικό μέχρι να καταλάβουν πώς προχωράμε από εδώ και στο εξής. Τελικά, χρειάστηκε χρόνος για να καταλάβουμε τις λεπτομέρειες της κατάστασης, γιατί είναι περίπλοκη. Είμαστε μια οικογένεια, αλλά υπάρχει και μια τεράστια επιχειρηματική πλευρά. Οπότε, νομίζω ότι έπρεπε να υπάρξει αυτή η σαφήνεια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τη σχέση της με την Πρισίλα Πρίσλεϊ σήμερα, δήλωσε: «Τα πράγματα με τη γιαγιά θα είναι χαρούμενα. Ποτέ δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένα».

«Προσπαθώ να σκεφτώ έναν τρόπο για να απαντήσω, χωρίς να ξεκινήσω μία συζήτηση 20 λεπτών. Υπήρξε μια μικρή αναταραχή, αλλά τώρα θα γίνουν όλα όπως ήταν. Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα κι ήταν ένα τεράστιο μέρος στη δημιουργία της κληρονομιάς του παππού μου και της Graceland. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εκείνη. Ήταν ο έρωτας της ζωής της», εξηγεί η Ράιλι Κίου.

Τέλος, ανέφερε πως δικαιολογεί μέσα της τη στάση της Πρισίλα Πρίσλεϊ απέναντί της, ενώ τόνισε επίσης, πως η ίδια πιστεύει ότι μόνο που θέλει η γιαγιά της είναι όχι η περιουσία, αλλά «να αγαπά και να προστατεύει τη Graceland και την οικογένεια Πρίσλεϊ και την κληρονομιά αυτή για πάντα, γιατί αυτή είναι όλη της η ζωή».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν

Σοκαριστικά βίντεο από την «επιδρομή» των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια - 8 τραυματίες, 96 συλλήψεις

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης