Joker 2: Είναι μια αρκετά ριψοκίνδυνη ταινία και θα προκαλέσει έκπληξη στον κόσμο, δήλωσε ο διευθυντής φωτογραφίας

Joker 2: Είναι μια αρκετά ριψοκίνδυνη ταινία και θα προκαλέσει έκπληξη στον κόσμο, δήλωσε ο διευθυντής φωτογραφίας

Ο Λόρενς Σερ μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο σίκουελ

joker_2__1_
Ο διευθυντής φωτογραφίας Λόρενς Σερ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της φωτογραφίας για το «Joker: Folie à Deux», όπως ήταν και για την πρώτη ταινία του 2019, μοιράστηκε την τελευταία ενημέρωση για το πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Μιλώντας στο περιοδικό «Definition Magazine», ο Σερ σημείωσε πως η ταινία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς βρίσκεται στα τελευταία στάδια της διαδικασίας του post-production. Αναγνώρισε επίσης ότι το σίκουελ είναι «αρκετά ριψοκίνδυνο» και πρόσθεσε ότι θα είναι πολύ εκπληκτικό όταν ο κόσμος θα έχει τελικά την ευκαιρία να δει πώς θα εξελιχθεί.

Κλείσιμο
«Τον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία "Joker" και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια του post-production», ανέφερε ο Σερ. «Είναι μια αρκετά ριψοκίνδυνη ταινία και θα προκαλέσει έκπληξη στον κόσμο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που όλοι θα τη δουν».

Το «Joker: Folie à Deux» θα είναι μιούζικαλ
Υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές μεταξύ των δύο ταινιών «Joker» που είναι ήδη γνωστές. Μια μεγάλη αλλαγή είναι ότι το σίκουελ θα είναι μιούζικαλ, μια έντονη αντίθεση με την αρχική ταινία. Είναι επίσης γνωστό ότι ο ομώνυμος χαρακτήρας του Χοακίν Φίνιξ δεν θα είναι μόνος του, καθώς η Lady Gaga συμπρωταγωνιστεί ως μια νέα ενσάρκωση του ερωτικού του ενδιαφέροντος, ως η Χάρλεϊ Κουίν. Πέρα από αυτό, δεν υπάρχουν πολλά που έχουν αποκαλυφθεί για την ταινία και την πλοκή της, αν και δεδομένης της ιστορίας των χαρακτήρων στην ιστορία της DC, μπορεί να έχει σχέση με τη της Χάρλεϊ προς τον Τζόκερ προκειμένου να αποδράσει από το «Arkham Asylum».
joker_223

Είχε ήδη αναφερθεί ότι η Zazie Beetz θα επαναλάβει το ρόλο της ως πρώην γειτόνισσα του Άρθουρ Φλεκ, αλλά δεν είναι σαφές πώς θα συμμετέχει στην πλοκή της ταινίας. Με αυτό το δεδομένο, είχε επίσης μιλήσει για τα μουσικά στοιχεία της συνέχειας, λέγοντας ότι δεν θα είναι ακριβώς αυτό που νομίζει ο κόσμος. Συγκεκριμένα, δήλωσε στο Variety νωρίτερα φέτος: «Νομίζω ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί. Δεν νομίζω ότι θα είναι αυτό που περιμένουν, γύρω από το ότι θα είναι μουσικό. Όλοι μας κατά κάποιο τρόπο εκφράζουμε μουσικά και χορεύουμε στη ζωή μας καθημερινά. Νομίζω ότι θα λειτουργήσει πολύ καλά».

Το «Joker: Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τύπου «Π» το Σαββατοκύριακο

«Καλή αρχή», είπε ο Μητσοτάκης στον Κασσελάκη - Τι συζήτησαν μπροστά στις κάμερες

Taste Atlas: Τα δύο ελληνικά γλυκά στα 50 κορυφαία του κόσμου - Ποιο είναι στη λίστα με τα χειρότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης