Θοδωρής Αθερίδης: Δεν νομίζω ότι ο Κασσελάκης θα μπορέσει να νικήσει τον Μητσοτάκη

Θοδωρής Αθερίδης: Δεν νομίζω ότι ο Κασσελάκης θα μπορέσει να νικήσει τον Μητσοτάκη

Όταν κερδίζεις δεύτερη τετραετία, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά, πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

atheridis_kasselakis3
Το πολιτικό του σχόλιο άφησε ο Θοδωρής Αθερίδης, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε: «Μια χαρά. Δεν υπάρχει καμιά παρατυπία κατ' αρχάς σ' αυτό που έγινε στο ΣΥΡΙΖΑ. Από την ώρα που ψήφισε η βάση και έβγαλε έναν άνθρωπο, σταματάει η κάθε κουβέντα, η οποιαδήποτε κουβέντα».

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο
Όσο για την έντονη προβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη στα μέσα ενημέρωσης,  ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε: «Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντικό πράγμα στην πολιτική. Μοιάζει να αρκεί για τον Κασσελάκη. Δεν κάνει πλέον ο καθένας ότι γουστάρει στην πολιτική είναι φορσέ οι κινήσεις. Όταν θέλεις να διεκδικήσεις την εξουσία, οι κινήσεις που θα κάνεις είναι ή αυτές ή εκείνες. Πιστεύω ότι η επικοινωνία έχει τεράστιο ρόλοΗ Αριστερά έχει στην παράδοσή της τη διάσπαση. Υπάρχει αυτό, είναι ιδεολογικές συμπλοκές». 


«Μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Θοδωρή Αθερίδη να απαντά: «Αν δεν τα κάνει χάλια ο Μητσοτάκης. Αν δεν τα κάνει, δεν νομίζω ότι μπορεί να τον κερδίσει κανένας» και πρόσθεσε: «Όταν κερδίζεις δεύτερη τετραετία, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά». 

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ειδήσεις σήμερα:

Η κοινή δήλωση των συμπρωταγωνιστών του Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια»: Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ, μια οικογένεια

Χωρίς τραμ 10:00-13:00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων

Οι New York Times «ξεμπροστιάζουν» τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ - Είχαν πάψει να παρακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης