Άγγελος Μπράτης για δηλώσεις Κασσελάκη: Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία σε ντελίβερι

Άγγελος Μπράτης για δηλώσεις Κασσελάκη: Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία σε ντελίβερι

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε αντιδράσεις όταν είπε ότι θέλει να αποκτήσει δύο γιους - Το σχόλιο του σχεδιαστή

mpratis_kasselakis8305
Ο Άγγελος Μπράτης σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Στέφανος Κασσελάκης και το γεγονός ότι θέλει να αποκτήσει δύο γιους.

Ο σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του «Super Κατερίνα» και μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας, είπε τη γνώμη του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την κοινωνία του ότι είναι κάποιος ανοιχτός σε σένα τέτοιο επίπεδο πολιτικό. Τώρα από την άλλη μεριά θα πρέπει οπωσδήποτε να καταλάβει ο κόσμος, ότι ο κύριος Κασελάκης δεν εκπροσωπεύει το ΛΟΑΤΚΙ κίνημα και τους ανθρώπους. Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία εγώ είμαι πάντα υπέρ της ευτυχίας, αν κάτι σε κάνει ευτυχισμένο αυτό είναι για καλό» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwgky8ofmxkp)

Όσο για την επιθυμία του Στέφανου Κασσελάκη, την οποία και εξέφρασε δημόσια, για το ότι θέλει να αποκτήσει δύο γιους, ο Άγγελος Μπράτης σχολίασε:

«Σίγουρα τα παιδιά δεν είναι παραγγελίες ντελίβερι, αυτό μάλλον θα ήταν κάποιο λάθος που έκανε λεκτικό δεν ξέρω γιατί, δεν ξέρω πώς συνέβη». Τότε η Κατερίνα Καινούργιου του ανέλυσε την εξήγηση που προσπάθησε να δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Ο Άγγελος Μπράτης, της είπε τότε: «Όχι δεν το θεωρώ σωστό αυτό, τα παιδιά έχουν ξεχωριστές οντότητες οι γονείς έχουν μεγάλο βάρος στο πώς θα μεγαλώσουν, δεν νομίζω ότι είναι παραγγελία. Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι μπορεί φυσικά να μεγαλώσει παιδιά στην Ελλάδα και είναι κάποιοι πολύ αξιόλογοι γονείς».

Τι είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης
«Θεωρώ ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημα σου. Δύο άνθρωποι, που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ, ο Τάιλερ και γω, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε πάντως να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε, προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια. Προφανώς είναι πολύ σημαντικό ότι άλλα ζευγάρια επιλέγουν την υιοθεσία και στα μάτια μου είναι εξίσου οικογένειες. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, μιλάμε για ζωές του κόσμου και επιτέλους πρέπει να το καταλάβει αυτό η κυβέρνηση και, άμα θέλει νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, εμείς έχουμε καταθέσει ένα ως ΣΥΡΙΖΑ πριν από περίπου έναν χρόνο και θα το ξαναστείλουμε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ματούλα: Μια ζωή στα άκρα και η dolce vita που είχε πικρό τέλος

Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες, λέει ο Φίλης

Ξανά στα δικαστήρια η εγκυμονούσα Γιούλικα Σκαφιδά με τις δικηγόρους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης