Ντέμι Μουρ: Η 60χρονη ηθοποιός απόλαυσε με μπικίνι τον ποταμό Κολοράντο

Ντέμι Μουρ: Η 60χρονη ηθοποιός απόλαυσε με μπικίνι τον ποταμό Κολοράντο

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram τις εμπειρίες της από το ταξίδι στο Γκραντ Κάνιον

demi-moore-exo
Την ευκαιρία να δείξει ότι στα 60 της παραμένει μια από τις πιο καλλίγραμμες ηθοποιούς του Χόλιγουντ είχε η Ντέμι Μουρ με αφορμή την επίσκεψή της στο Γκραντ Κάνιον και τον ποταμό Κολοράντο στις ΗΠΑ.

Η διάσημη ηθοποιός φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι έκανε «ντους» σε έναν από τους καταρράκτες του ποταμού προς τέρψιν των εκατομμυρίων φίλων της στο Instagram.

demi-moore4
demi-moore3
demi-moore2
demi-moore


«Τον Σεπτέμβριο είχα την ευκαιρία να ταξδέψω στο Γκραντ Κάνιον και τον ποταμό Κολοράντο μαζί με όμορφες ψυχές» έγραψε η Μουρ στη λεζάντα των φωτογραφιών και των βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.



«Γελάσαμα, κλάψαμε και σφυρηλατίσαμε σχέσεις ζωής που θα τις κρατάω για πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα μπορέσω ποτέ να περιγράψω όλους τους τρόπους με τους οποίους η φύση με έχει επηρεάσει» πρόσθεσε η 60χρονη ηθοποιός.

«Ευρισκόμενη στις όχθες του Κολοράντο και απολαμβάνοντας το μεγαλείο και την ομορφιά του συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε αυτό το φυσικό κάλλος» πρόσθεσε η Ντέμι Μουρ.

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Η κοινή δήλωση των συμπρωταγωνιστών του Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια»: Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ, μια οικογένεια

Χωρίς τραμ 10:00-13:00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων

Οι New York Times «ξεμπροστιάζουν» τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ - Είχαν πάψει να παρακολουθούν τους ασυρμάτους της Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης