Μάθιου Πέρι: H «Νόρα Τάιλερ Μπινγκ» αποχαιρετάει τον «Τσάντλερ»

Μάθιου Πέρι: H «Νόρα Τάιλερ Μπινγκ» αποχαιρετάει τον «Τσάντλερ»

Η 73χρονη ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram δύο φωτογραφίες από την κοινή τους παρουσία στη δημοφιλή αμερικανική σειρά «Τα Φιλαράκια»

mathhew_perry_moms
Συγκινεί ο αποχαιρετισμός της Morgan Fairchild στον Μάθιου Πέρι. Η ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο της «Nora Tyler Bing», της μητέρας του «Chanlder» στην πρώτη σεζόν της σειράς «Friends» τον αποχαιρέτισε αποκαλώντας τον «γιο» της. Η 73χρονη ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram δύο φωτογραφίες από την κοινή τους παρουσία στη δημοφιλή αμερικανική σειρά.

Η πρώτη είναι η σκηνή που περπατούσαν μαζί με την Kathleen Turner ως οι... γονείς, έχοντας αγκαζέ τον Τσάντλερ πριν τον γάμο του με τη Μόνικα. «Είμαι λυπημένη για τον πρόωρο θάνατο του “γιου” μου, Μάθιου Πέρι. Η απώλεια ενός τόσο λαμπρού νεαρού ηθοποιού είναι σοκ. Και ενός τόσο γλυκού, συμπονετικού ανθρώπου, επίσης! Στέλνω αγάπη και συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του, ειδικά στον μπαμπά του, τον John Bennett Perry, με τον οποίο συνεργάστηκα στο Falcon Crest & Flamingo Rd. Υπέροχη οικογένεια και τόσο βαριά απώλεια!», ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ανάρτησή της.


Η δεύτερη φωτογραφία που ανάρτησε η ηθοποιός είναι με τους δύο στα γυρίσματα της πρώτης σεζόν. «Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτό ήταν από την πρώτη σεζόν του Friends πριν από σχεδόν 30 χρόνια», σχολίασε η Morgan Fairchild.





Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς αποκεφάλισε τη Σάνι Λουκ – «Αυτά τα βάρβαρα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος

Υπουργείο Οικονομικών: Έρχεται «μπόνους» για όσους καταγγέλλουν φοροδιαφυγή από την εφαρμογή «Appodixi»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έχουν κόψει τη Γάζα στα δύο - Περικυκλωμένη από τανκς και μπουλντόζες η πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης