Τάσος Σοφρωνίου για Βίκυ Καγιά: Δεχτήκαμε πολύ πόλεμο και εξωτερικά και εσωτερικά στο GNTM

Τάσος Σοφρωνίου για Βίκυ Καγιά: Δεχτήκαμε πολύ πόλεμο και εξωτερικά και εσωτερικά στο GNTM

«Ένιωσαν απειλή ότι είμαστε εν δυνάμει παρουσιαστές και το πρότζεκτ θα πετύχαινε περισσότερο από ό,τι είχε προγραμματιστεί» εξηγεί

tasos-sofroniou
Ο Τάσος Σοφρωνίου έκανε δηλώσεις και μίλησε για το GNTM, τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, αλλά και τις κριτικές που έχει δεχτεί.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, ρωτήθηκε για τη σχέση της Βίκυς Καγιά με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Δεν θα σχολιάσω τη σχέση της Βίκυς με τη Ζενεβιέβ. Με την Βίκυ αγαπιόμαστε πάρα πολύ, οι σχέσεις μας είναι οι καλύτερες. Όταν μιλάμε, αλληλοσυμπληρωνόμαστε, είμαστε το αρσενικό και το θηλυκό του ίδιου κόνσεπτ. Δεχτήκαμε πολύ πόλεμο και εξωτερικά και εσωτερικά στο GNTM, γιατί κανείς δεν ήθελε να μπουν άλλοι τρεις άνθρωποι σε έναν χώρο που ήταν κατεστημένο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες τριβές», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwktuaj7do1t)

Όσο για τον πόλεμο που δέχτηκαν, εξήγησε: «Κάποιοι φοβήθηκαν, ένιωσαν απειλή ότι είμαστε εν δυνάμει παρουσιαστές και το πρότζεκτ θα πετύχαινε περισσότερο από ό,τι είχε προγραμματιστεί. Θα ήμασταν έτοιμοι παρουσιαστές να κλείσουμε συμβόλαια και να πάρουμε μεγάλες εκπομπές. Το "πανηγύρι" με το GNTM έγινε για να μην το τερματίσουμε όπως εμείς ξέρουμε. Δεν δεχθήκαμε πόλεμο μέσα από το κανάλι, αλλά από οποιονδήποτε ερχόταν να φιλοξενηθεί στην εκπομπή».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι περισσότεροι στο GNTM είχαν προσωπική ατζέντα, για να κάνουν τα δικά τους πράγματα στην τηλεόραση. Ήταν φθηνό από μέρους τους. δεν συνηθίζω να συνυπάρχω με το “φθηνό”. Πολλοί που ήρθαν μας έβριζαν και μας κακολογούσαν, παρόλα αυτά εμείς τους φερθήκαμε με τον πιο άψογο τρόπο. Αυτό λέει πολλά γι΄αυτούς που "τρώνε και πίνουν και γίνονται γνωστοί" και πολλά για εμάς που έχουμε την παρρησία και τον επαγγελματισμό, ποτέ να μην πούμε κακή κουβέντα για κανέναν».

Αναφορικά με τη Σοφία Χατζηπαντελή, δήλωσε: «Δεν θα σχολιάσω ούτε τη Σοφία, ούτε κανέναν. Μόνο τα άτομα που συνυπήρχαμε στο ριάλιτι».

Τέλος, δήλωσε: «Δεν βλέπω Shopping Star και My style rocks. Για μένα η μόδα πρέπει να απαρτίζεται από ανθρώπους που ζουν μέσα στις φωτογραφίες και στα περιοδικά. Δεν είναι της λογικής που εγώ βλέπω τη μόδα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα βορειοανατολικά και το ανατολικό Αιγαίο


Μήνυμα του IDF στους αμάχους της Γάζας: Μετακινηθείτε νότια, προχωράμε στην επόμενη φάση του πολέμου


Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Μάθιου Πέρι, γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης