Το βράδυ της Παρασκευής, η εκατομμυριούχος ντύθηκε σαν την ποπ σταρ, για το αποκριάτικο πάρτι Casamigos στο Λος Άντζελες.
Συγκεκριμένα, επέλεξε το σύνολο που φοράει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Toxic». Η Πάρις Χίλτον εμφανίστηκε σαν... αεροσυνοδός, με ένα γαλάζιο φόρεμα με βάτες, ασορτί καπέλο, γάντια και ασημένια μποτάκια.
Ο αγαπημένος της, Κάρτερ Ριμ ντύθηκε πιλότος για να είναι μέσα στο αποκριάτικο θέμα που επέλεξε η σύζυγός του.
Η Πάρις Χίλτον και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνδέονται εδώ και χρόνια με μια βαθιά φιλία. Μάλιστα, στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «The Woman in Me», η Σπίαρς αναφέρεται σε εκείνη ως «τον μοναδικό άνθρωπο που τη βοήθησε πραγματικά, όταν το χρειαζόταν».
Δείτε την εμφάνιση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο «Toxic»:
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.