Τζίμι Φάλον: Επέστρεψε στο stand-up comedy, μετά τις κατηγορίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο NBC

Τζίμι Φάλον: Επέστρεψε στο stand-up comedy, μετά τις κατηγορίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο NBC

Ο παρουσιαστής κατηγορήθηκε πρόσφατα από συναδέλφους του ότι δημιουργεί «τοξικό εργασιακό περιβάλλον», λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του

tzimi-fallon
Ο Τζίμι Φάλον επέστρεψε στο stand-up comedy στο διάσημο Comedy Cellar.

Ο οικοδεσπότης του «The Tonight Show» αντιμετώπισε πρόσφατα κατηγορίες για «τοξικό εργασιακό περιβάλλον» στο πρόγραμμά του στο NBC.

Ωστόσο, όπως φαίνεται οι φήμες αυτές δεν τον επηρέασαν ιδιαίτερα, αφού φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος, με τους Κρις Ροκ και Μάικ Μπιρμπίγκλια στο υπόγειο κλαμπ την Πέμπτη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην Page Six, αυτός που ενθάρρυνε τον Φάλον να επιστρέψει στη σκηνή ήταν ο Κρις Ροκ. Το αποτέλεσμα ήταν μια ξεκαρδιστική παράσταση που ενθουσίασε το κοινό, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Η πορεία του στο stand-up comedy ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 17 ετών, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε μία μίμηση του Τζον Τραβόλτα.

Τον τελευταίο καιρό, ο Τζίμι Φάλον αντιμετώπισε πολλές αντιδράσεις μετά από ένα άρθρο του Rolling Stone που τον κατηγόρησε ότι δημιούργησε ένα «τοξικό εργασιακό περιβάλλον» λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του στη δουλειά. Ο ίδιος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από το προσωπικό του, εκφράζοντας τη μεταμέλειά του.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι αρχές στις ΗΠΑ επιβεβαίωσαν πως ο δράστης του μακελειού στο Μέιν βρέθηκε νεκρός

Ο Μπάιντεν διαμηνύει πως είναι έτοιμος να διατάξει «περαιτέρω δράση» μετά τις επιθέσεις οργανώσεων προσκείμενων στο Ιράν

«Ειρήνη μου, ξύπνα!» - Ο σύντροφος της 24χρονης περιγράφει τη στιγμή που τη βρήκε νεκρή στο μπάνιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης