Fipster: Το Twitter εναντίον του για την ατάκα «είστε κότες» στους παίκτες του Fame Story

Fipster: Το Twitter εναντίον του για την ατάκα «είστε κότες» στους παίκτες του Fame Story

Η συμπεριφορά του στον μουσικό διαγωνισμό απογοήτευσε το κοινό που ζητάει το «cancel» του - Αποκάλεσε 9 παίκτες «κότες»

fipster054534
Η εμφάνιση του Fipster στο χθεσινό επεισόδιο του «Fame Story» προκάλεσε αντιδράσεις και ο λόγος ήταν η συμπεριφορά του.

Ο YouTuber θέλησε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα με τους παίκτες του διαγωνισμού, που του έδωσαν αρνητικές ψήφους για το μάθημά του.

Στην αρχή, ο Fipster είπε πως του αρέσουν οι ειλικρινείς και διαφανείς σχέσεις, ρωτώντας μετά τους παίκτες αν θυμούνται ποιο είναι το πρώτο πράγμα που τους είπε στο πρώτο μάθημα που έκανε. Όταν ο Γιάννης απάντησε ότι η ερώτηση που τους είχε κάνει ήταν για το αν θεωρούν σημαντικό το μάθημα των social media, ξεκίνησε να τους «ανακρίνει».

Σκοπός του ήταν να μάθει γιατί δεν τους αρέσει το μάθημα που κάνει και γιατί δεν το είπαν στον ίδιο. Όπως είπε: «Θα ήθελα να μάθω ποιοι είναι οι 9 που θεώρησαν ότι πρέπει να φύγω... Κανείς δεν θα πει; Θα ήθελα να μου πείτε εσείς οι 9 με πάρα πολλή ηρεμία και όμορφη διάθεση - γιατί κι εγώ δεν το έχω ξανακάνει αυτό το πράγμα - και όλοι βοηθάμε ο ένας τον άλλον να εξελιχθεί, να μου πείτε αρχικά χωρίς να είναι τιμωρητικό ποιοι είναι αυτοί οι 9 που είπαν να φύγει ο Φίλιππος και να μου δώσετε και τον λόγο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Κλείσιμο
Fame Story 2023 | Fipster: «Βλέπω 9 κότες»
Επιπλέον, αν και «απαγορεύεται» από τους κανόνες του παιχνιδιού, αφού η ψηφοφορία είναι μυστική, εκείνος επέμενε να του αποκαλυφθούν αυτοί που τον ψήφισαν, με κάποιους παίκτες να παραδέχονται ότι δεν τον θέλουν. Ο Δημήτρης Κ. για παράδειγμα, παρά την επιμονή να μάθει ποιοι τον ψήφισαν, αρνήθηκε να απαντήσει, καθώς όπως του είπε η ψήφος είναι μυστική.

«Όποιος θέλει να μείνει εδώ θα έχουμε μια ενήλικη σχέση. Όποιος θέλει να παίξουμε νηπιαγωγείο και να κάνουμε παιδιάστικα πράγματα, ή δεν γουστάρετε εμένα ή το μάθημα, θα αποχωρήσετε τώρα με την καλύτερη διάθεση και μπορείτε να μην ξαναμπείτε και ποτέ»
είπε αργότερα ο Fipster.

Ανάμεσα στα όσα τους είπε, ο YouTuber τους χαρακτήρισε «9 κότες» που δεν μιλάνε, προσθέτοντας τη φράση: «Στο Fame Story είμαστε ή σε κοτέτσι;».

Οι συγκεκριμένες φράσεις και το ύφος του Fipster εκνεύρισαν τους τηλεθεατές που παρακολουθούν το μουσικό ριάλιτι. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις στο Twitter διαδέχτηκαν η μία την άλλη, με πολλές αποδοκιμασίες για τη στάση του.

Δείτε μερικά tweets:




Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να στρέφεται εναντίον του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ποιος είναι ο κύριος Fipster που θα πει κότες και ποιος είναι που μπαίνει μέσα με ανακριτικό στυλάκι να του πουν τα παιδιά ποιοι τον ψήφισαν αρνητικά, ενώ έγινε μια κρυφή ψηφοφορία από τον Νίνο και όχι από τον ίδιο. Τι στυλάκι είναι αυτό; Τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό; Πώς μπορείς και τα αποκαλείς κότες, τη στιγμή που τα παιδιά που είναι άμεσα εξαρτώμενα από σένα που είσαι καθηγητής τους;».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Είναι ανεπίτρεπτο. Ποιος είναι ο όποιος Φίλιππος, ακόμα και ο Φίλιππος της Γαλλίας που νομίζει ότι τον βάλαμε εκεί ως πρωταγωνιστή, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι μικροί ήρωες της καθημερινότητάς μας. Στο Fame Story πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά», δήλωσε σε έντονο ύφος.

Γρηγόρης Γκουντάρας για Fipster:  «Ποιος είναι ο κύριος, τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό;»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης