Fipster: Τον ψήφισαν ως άχρηστο για να φύγει από το «Fame Story», λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος 

Fipster: Τον ψήφισαν ως άχρηστο για να φύγει από το «Fame Story», λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος 

Άλλοι έλεγαν «να φύγει, να φύγει» και άλλοι πως «δεν βοηθάει σε τίποτα» είπε για τους παίκτες του μουσικού ριάλιτι και τον YouTuber

fipster_mikroytsikos83
Ο Fipster είναι ο λιγότερο χρήσιμος από τους καθηγητές του «Fame Story», όπως είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον τηλεοπτικό αέρα.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής:  «Μια παρατήρηση θέλω να κάνω για τον Fipster. Το σημαντικό είναι ότι το βράδυ ο Νίνο μπαίνει μέσα, πάει στα παιδιά και τους λέει "παλιά, όταν ήμουν εγώ μέσα, κάποια μέρα ήρθε ο Ανδρέας και μας έβαλε να ψηφίσουμε αν θέλει να παραμείνει ή όχι". Εγώ το είχα κάνει διότι με την θωράκιση της Άσπας, ένα κομμάτι των παιδιών είχαν συγκρουστεί και το έριξαν σε μένα. Οπότε τους είχα πει, εάν είναι να με αμφισβητείτε, ψηφίστε να μείνω ή να φύγω και ψήφισαν όλοι να μείνω». 

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwd5ekm3zrjt)

Πρόσθεσε, στη συνέχεια: «Οπότε τώρα τους λέει ο Νίνο χθες, "αυτό που είχε κάνει ο Ανδρέας θα το κάνω για τους καθηγητές. Ψηφίστε να μείνουν ή να φύγουν". Όλοι ψήφισαν να μείνουν όλοι εκτός από τα παιδιά που ψήφισαν ως "άχρηστο" να φύγει ο Fipster. Σας το λέω γιατί είναι σημαντικό. Δεν είναι χρήσιμος για το παιχνίδι έλεγαν μερικοί ενώ κάποιοι άλλοι έλεγαν 'να φύγει, να φύγει". Άλλοι έλεγαν πως "δεν μας βοηθάει σε τίποτα", ο Νίνο το θεώρησε σαν αρνητική ψήφο και είπε "όλοι λέτε να φύγει ο Fipster". Σας το λέω γιατί είναι σημαντικό».



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Χρήστο Νικολαΐδη - Βρέθηκε σε διασταυρούμενα πυρά στη Ναμπλούς

Βίντεο: Αναστάτωση σε πτήση στη Βρετανία - Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωση


Έρχονται συμπληρωματικές απολογίες των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή - Τα νέα στοιχεία που δρομολογούν τις εξελίξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης