Η Blac Chyna κατηγορεί τις Καρντάσιαν ότι τη χώρισαν με τον ράπερ Tyga

Η Blac Chyna κατηγορεί τις Καρντάσιαν ότι τη χώρισαν με τον ράπερ Tyga

Δεν έχει τέλος η κόντρα με τη διάσημη οικογένεια

BLAC_CYNA_-_TYGA
Η Blac Chyna, γνωστή και ως Angela White, κατηγόρησε την οικογένεια Καρντάσιαν για το τέλος της σχέσης της με τον ράπερ Tyga.

Η Chyna αποκάλυψε ότι ο δεσμός της με τον Tyga τελείωσε όταν εκείνος άρχισε να βγαίνει με την Κάιλι Τζένερ ενώ εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη μαζί του. Στο επεισόδιο της 26ης Οκτωβρίου του «The Viall Files», η Chyna είπε ότι ανακάλυψε τη σχέση τους στο διαδίκτυο και σοκαρίστηκε όταν ο φίλος του Tyga μετακίνησε τα πράγματά της από το σπίτι.

Όπως δήλωσε: «Όλη αυτή η κατάσταση από μόνη της ήταν κάπως τρελή για μένα. Ζούσαμε στο ίδιο σπίτι και μετά η μικρή της αδερφή άρχισε να μιλά στον Tyga. Είναι σαν να μην έχει δει κανείς την προδοσία που συνέβαινε πίσω από την πλάτη μου».

Κλείσιμο

Αργότερα η Blac Chyna ξεκίνησε όπως είναι γνωστό, σχέση με τον Ρομπ Καρντάσιαν, τον μεγαλύτερο αδελφό της Κάιλι, αλλά αρχικά είχε αμφιβολίες για τα κίνητρά του. Η ίδια εξήγησε ότι τώρα βρίσκονται σε καλό σημείο.

Η Chyna και ο Tyga βρίσκονται αυτή την περίοδο σε διαμάχη για την κηδεμονία του γιου τους, King Cairo. Ο Tyga έχει ζητήσει την αποκλειστική κηδεμονία και περιορισμούς στα ταξίδια με το παιδί. Η Chyna έχει καταφύγει στην πώληση των προσωπικών της αντικειμένων για να στηρίξει οικονομικά τον εαυτό της και έχει ζητήσει από τον ράπερ διακανονισμό 125.000 δολαρίων για να καλύψει τα νομικά και λογιστικά της έξοδα, καθώς ισχυρίζεται ότι έχει διακόψει την επικοινωνία σχετικά με την ευημερία του γιου τους. Η νομική ομάδα του Tyga έχει αρνηθεί αυτούς τους ισχυρισμούς.

Στις αρχές Οκτωβρίου, ένα άρθρο του TMZ, ανέφερε πως η Blac Chyna αρνήθηκε την καριέρα της πλέον βιοπορίζεται με δυσκολία. Η άλλοτε σταρ του OnlyFans και ράπερ, αποφάσισε να απαρνηθεί τη δόξα και τα χρήματα που της πρόσφερε ο «έκφυλος βίος» της, όπως η ίδια έχει πει, προκειμένου να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού.

Είχε γίνει viral δε, όταν αποφάσισε να αφαιρέσει όσα εμφυτεύματα από αισθητικές επεμβάσεις μπορούσαν να αφαιρεθούν, τόσο από το πρόσωπο, όσο και από το σώμα της. Ωστόσο, η απόφασή της αυτή, ήρθε με συνέπειες.

Ως Angela White δεν μπορεί να βγάλει τα χρήματα που έβγαζε πριν και εν μέσω της δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην της, Tyga, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει. 

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης