Blac Chyna: Απαρνήθηκε το OnlyFans και τώρα πουλάει τα ρούχα της για να τα βγάλει πέρα

Blac Chyna: Απαρνήθηκε το OnlyFans και τώρα πουλάει τα ρούχα της για να τα βγάλει πέρα

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Tyga στο δικαστήριο για την κηδεμονία του γιου τους

blacchyna768
Η Άντζελα Γουάιτ, αρνήθηκε την καριέρα της ως Blac Chyna και πλέον βιοπορίζεται με δυσκολία. Η άλλοτε σταρ του OnlyFans και ράπερ, αποφάσισε να απαρνηθεί τη δόξα και τα χρήματα που της πρόσφερε ο «έκφυλος βίος» της, όπως η ίδια έχει πει, προκειμένου να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού.

Είχε γίνει viral, όταν αποφάσισε να αφαιρέσει όσα εμφυτεύματα από αισθητικές επεμβάσεις μπορούσαν να αφαιρεθούν, τόσο από το πρόσωπο, όσο και από το σώμα της. Ωστόσο, η απόφασή της αυτή, ήρθε με συνέπειες.

Ως Άντζελα Γουάιτ δεν μπορεί να βγάλει τα χρήματα που έβγαζε πριν και εν μέσω της δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην της, Tyga, για την κηδεμονία του γιου τους, η ίδια έχει μείνει στον «άσσο». Η ράπερ, διατηρούσε έναν από τους δημοφιλέστερους OnlyFans λογαριασμούς, από όπου κέρδιζε εκατομμύρια δολάρια τον μήνα.

Δημοσίευμα του TMZ αναφέρει, ότι η Γουάιτ προσπαθεί να βρει έσοδα, πουλώντας ρούχα, τσάντες και παπούτσια της, μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος.

«Λέει ότι είναι πραγματικά ένα προσωρινό μέτρο, επειδή τελικά θα ξεμείνει από ρούχα, τσάντες και παπούτσια για να πουλήσει. "Πολεμάει" τον Tyga στο δικαστήριο για την κηδεμονία του γιου τους, King, αλλά οι νομικοί λογαριασμοί συσσωρεύονται από την πλευρά της και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα για το παιδί της χωρίς χρήματα» όπως γράφει στο άρθρο.

Στα έγγραφα, η Γουάιτ ισχυρίζεται ότι ο Tyga παρεμβαίνει στον περιορισμένο χρόνο που έχει με τον γιο της, ο οποίος είναι μόνο 24 ώρες την εβδομάδα και ότι αρνείται να επικοινωνήσει άμεσα μαζί της, για να μοιραστεί τα στοιχεία επικοινωνίας του ή να της δώσει μια διεύθυνση για το πού μένει ο King, ενώ ο ράπερ αποκρύπτει επίσης, σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία του παιδιού, όπως και την τοποθεσία του σχολείου που πηγαίνει ο King.

Ωστόσο, πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι, τίποτα από όσα ισχυρίζεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης