Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης Καπουράνης και η Αθηνά Ροδίτου μιλούν για τους ρόλους τους στη σειρά

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης Καπουράνης και η Αθηνά Ροδίτου μιλούν για τους ρόλους τους στη σειρά

Οι δύο ηθοποιοί μιλούν για τους ρόλους τους στη δραματική σειρά του MEGA 

to-navagio__1_
Ο Δημήτρης Καπουράνης και η Αθηνά Ροδίτου, που πρωταγωνιστούν στη δραματική σειρά του MEGA, «Το ναυάγιο», ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα.

Η Αθηνά Ροδίτου υποδύεται τη Λίνα Γιαννακάκη στη μεγάλη παραγωγή του MEGA και ανέφερε για τον ρόλο της: «Χάρηκα πολύ όταν διάβασα το σενάριο, μου άρεσε πολύ ο ρόλος μου. Ανυπομονούσα για τα γυρίσματα, στην αρχή δεν ξέραμε που θα πάμε, μας είχαν πει ότι θα πάμε στη Μάλτα, για να βγουν όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται». Ο Δημήτρης Καπουράνης, ο οποίος ενσαρκώνει τον Μάκη Παπαδάκη, τόνισε: «Χάρηκα όταν διάβασα το σενάριο, ήταν γειωμένο, μου άρεσε. Όταν διάβαζα τα επεισόδια δεν μπορούσα να το κάνω εικόνα, δεν ήξερα πως θα τα γυρίσουμε όλα αυτά. Αλλά είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα. Όλοι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά».

Για τη συνέχεια της σειράς και πώς θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες τους απάντησαν οι δύο αγαπημένοι νεαροί ηθοποιοί.

«Αυτό που αισθάνεται ο κόσμος για τους δύο χαρακτήρες – ότι θέλουν να είναι μαζί – το "πάθαμε" και εμείς. Προσπαθεί ο ένας να βρει τον άλλο, και γίνεται αυτό το παιχνίδι», σχολίασε η Αθηνά Ροδίτου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwi8gfomg0w1)
Κλείσιμο

Για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, η Αθηνά Ροδίτου σημείωσε πως, «από πολύ μικρή ήξερα ότι θέλω να το κάνω αυτό. Έκανα μαθήματα, χορού, θεάτρου, και αποφάσισα να σπουδάσω μουσικό θέατρο. Πάντα ήξερα τις δυσκολίες του επαγγέλματος, ότι δεν υπάρχει σταθερότητα, και εγώ θέλω τη σταθερότητα. Μου αρέσει αυτό το επάγγελμα γιατί σε βγάζει από τη ρουτίνα της ζωής. Είναι σαν να ζεις πολλαπλές ζωές».

«Ήμουν στο Πολυτεχνείο πριν σπουδάσω στο Εθνικό. Πάντα έκανα θέατρο. Πάντα το αγαπούσα, άφησα τη σχολή και πήγα στο Εθνικό. Υπήρχε όμως αβεβαιότητα», πρόσθεσε ο Δημήτρης Καπουράνης.

Για τις δυσκολίες που βίωσε στη ζωή της, η νεαρή ηθοποιός δήλωσε: «Δεν έχω βιώσει bullying ευτυχώς. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον χώρο».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Καπουράνης είπε: «Δεν έχω βιώσει έντονο και βίαιο bullying. Υπήρχε όμως ένα “σύννεφο”. Κατανοούσα ότι η αποδοχή ήταν μέχρι ενός σημείου. Αυτό αισθανόμουν ως παιδί. Μπορεί να φταίει η κοινωνία που ζούσα γι΄ αυτό. Έχω την αίσθηση ότι συνέβαινε, μπορεί να είναι και λάθος».

Όσο για το πώς βιώνουν την αναγνωρισιμότητα, η Αθηνά Ροδίτου είπε: «Είναι ωραίο να βλέπεις ότι ο κόσμος παρακολουθεί αυτό που κάνεις και το έχει αγαπήσει. Είναι λίγο περίεργο όταν είσαι καινούργιος στον χώρο, αλλά πιστεύω πως συνηθίζεται. Παίζω σε μία παιδική παράσταση στους “Μικρούς Κυρίους – Μικρές Κυρίες”».

«Όταν τελείωνα τη σχολή, δεν ονειρευόμουν να παίξω στην τηλεόραση. Στη σχολή υπάρχει ο χώρος να δοκιμάσεις πράγματα. Όταν σκέφτεται κάποιος τηλεόραση σκέφτεται πως υπάρχει μία ταχύτητα. Παίζω στην παράσταση “Μία άλλη Θήβα” με τον Θάνο Λέκκα», δήλωσε ο Δημήτρης Καπουράνης.


Ειδήσεις σήμερα:

«Πυρετός» στον ΣΥΡΙΖΑ πριν το σημερινό Εκτελεστικό Γραφείο - Τι συζήτησαν οι ομάδες Αχτσιόγλου, Παππά

Κυριαρχία της ΝΔ στη δημοσκόπηση της GPO - «Nτέρμπι» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση

«Διμέτωπος» Ισραήλ με Ερντογάν και Γκουτέρες - Αποφασισμένος ο Νετανιάχου για χερσαία εισβολή στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης