Ελεονώρα Μελέτη για Σοφία Βόσσου: Είναι άδικο για το παιδί να ακούει ότι εγώ δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν ένιωθα μαμά

Ελεονώρα Μελέτη για Σοφία Βόσσου: Είναι άδικο για το παιδί να ακούει ότι εγώ δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν ένιωθα μαμά

Δεν περίμενα να το πει αυτό το πράγμα για τον ρόλο της μαμάς, δήλωσε η παρουσιάστρια σχετικά με τα σχόλια της τραγουδίστριας

meleti_-_vossoy
Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου σχετικά με τη μητρότητα, σε συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα, όπου αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει καθόλου ο ρόλος της μητέρας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο ρόλος. Και δεν τον πιστεύω κιόλας. Εγώ πιστεύω ότι είναι στη φύση του ανθρώπου, των ζώων, να φέρνουν μια καινούργια ζωή. Βλέπεις τα ζωάκια τι ωραία… Το πάει η γάτα μέχρι έξι μηνών και το αφήνει στην ησυχία του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 05:21
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwi4h4lhjayx)
Κλείσιμο

Παρακολουθώντας απόσπασμα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Ρε παιδιά, προβληματίστηκα με τη Σοφία Βόσσου, δεν περίμενα να το πει αυτό το πράγμα για τον ρόλο της μαμάς. Βασικά ο ρόλος της μαμάς δεν είναι αυτός, ούτε να επενδύσει τα όνειρά που δεν πέτυχε στο παιδί της, ούτε να πληρώνει το παιδί τα σπασμένα της σχέση της μητέρας της με τον άνδρα της. Αυτά είναι λάθος σαν πεποιθήσεις για τον ρόλο της μητρότητας. Ρε παιδιά είμαστε και άνθρωποι, δηλαδή, το να φέρουμε ένα παιδί και να φερόμαστε σαν τις γάτες που στους 2 μήνες έχει αφήσει το γατάκι της στο έλεος του Κυρίου δεν το καταλαβαίνω».

Στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Είναι λάθος να σκέφτεσαι ότι θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο για να είναι η προέκταση του εαυτού μου ή για να εκπληρώσει τα όνειρα που δεν έκανα εγώ, είναι απόλυτα λάθος. Αλλά και λάθος είναι το να λες, ενώ είσαι μάνα, είναι άδικο για το παιδί να ακούει ότι "εγώ δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν ένιωθα μαμά"».

Ειδήσεις σήμερα:

«Πυρετός» στον ΣΥΡΙΖΑ πριν το σημερινό Εκτελεστικό Γραφείο - Τι συζήτησαν οι ομάδες Αχτσιόγλου, Παππά

Κυριαρχία της ΝΔ στη δημοσκόπηση της GPO - «Nτέρμπι» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση

«Διμέτωπος» Ισραήλ με Ερντογάν και Γκουτέρες - Αποφασισμένος ο Νετανιάχου για χερσαία εισβολή στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης