Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» με πρωταγωνίστρια αλλά και σκηνοθέτρια τη Σμαράγδα Καρύδη.
Από αυτή τη σημαντική βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης.
Η ηθοποιός αρχικά δήλωσε: «Είμαι λίγο φοβιτσιάρα και λίγο φυγόπονη αυτό εννοεί [ο Θοδωρής Αθερίδης]. Από μόνη μου μπορεί να μην σηκωνόμουν από τον καναπέ εξαιτίας αυτής της παλιάς φυγοπονίας».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwi66ktvb7vd)
Σχετικά με το αν ασκεί αυτοκριτική σχολίασε: «Είμαι ανελέητη. Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι φαν μου, αυτό είναι το καλό του, οπότε με σπρώχνει. Καταρχάς ξέρω ότι είναι ειλικρινής, γιατί μου έχει πει και πράγματα που δεν του αρέσουν, οπότε ξέρω ότι όταν λέει κάτι καλό δεν το λέει επειδή με αγαπά, αλλά επειδή το εννοεί».
«Φυσικά ζητάω τη γνώμη του» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.
«Δεν τον λες βαρετό» είπε η Σμαράγδα Καρύδη αναφορικά με τον σύντροφό της.
Κλείσιμο
Στο τέλος ανέφερε ότι ξεκινάνε τα γυρίσματα για το «IQ 160».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.