Κοραλία Καράντη: Οι γυναίκες όταν πάψουν να είναι αντικείμενο ερωτικού ενδιαφέροντος, είναι σαν να σβήνουν από τον χάρτη

Κοραλία Καράντη: Οι γυναίκες όταν πάψουν να είναι αντικείμενο ερωτικού ενδιαφέροντος, είναι σαν να σβήνουν από τον χάρτη

Οι γυναίκες αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν μεγαλώνουν, γιατί πετάνε από πάνω τους τα βάρη, την αγωνία του να αρέσουν, δήλωσε η ηθοποιός

koralia_karanti
Η Κοραλία Καράντη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα», όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τον ηλικιακό ρατσισμό στον καλλιτεχνικό χώρο, τη σχέση της με τον εαυτό της και τον γιο της.

Ξεκινώντας είπε η ηθοποιός: «Ο ηλικιακός ρατσισμός δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την Ελλάδα, είναι κάτι που συμβαίνει. Αφορά εντελώς το γυναικείο ζήτημα. Οι γυναίκες όταν πάψουν να είναι αντικείμενο ερωτικού ενδιαφέροντος, δεν αποτελούν πια ενδιαφέρον και σε κανένα άλλο επίπεδο, είναι σαν να σβήνουν από τον χάρτη. Τις χρησιμοποιούν μόνο σαν ένα αντίπαλο δέος. Είναι συνήθως αυτή που εμποδίζει το ζευγάρι, αυτή που θα κάνει κάποιο κακό, είναι ιδιόκτης, δεν ξέρω, είναι κάτι που είναι απρόσωπο, παύει να έχει φύλο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwhbja078xex)

Κλείσιμο
Και συνέχισε λέγοντας: «Προφανώς εφόσον έχω μπει σε αυτή την ηλικία, δεν έχω και τις άπειρες επιλογές για ρόλους στην τηλεόραση. Δεν θα σκεφτεί ποτέ κανείς να μου δώσει έναν ρόλο που θα μπορεί να έχει μια ερωτική ζωή, εφόσον δεν είμαι 30,35,40,45. Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον χρόνο. Απλώς είναι κρίμα, γιατί οι γυναίκες αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν μεγαλώνουν, γιατί πετάνε από πάνω τους τα βάρη, την αγωνία του να αρέσουν, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον εμπιστεύονται περισσότερο, τον εξερευνούν, τον τιμούν».

Έπειτα συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να γίνω καλύτερη, τον μαλώνω τον εαυτό μου, σπανίως τον κανακεύω. Δεν τον αγαπάω πολύ, αλλά προσπαθώ να το κατακτήσω αυτό».

Κλείνοντας, η Κοραλία Καράντη δήλωσε: «Ο γιος μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, είναι ο λόγος ύπαρξης για εμένα. Πρώτα είναι αυτός και μετά όλα τα άλλα».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα πυρά Φίλη κατά Κασσελάκη: Έχει σχέδιο να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ «Δημοκρατικό κόμμα Μπάιντεν»

Δεν άντεχα να τη βλέπω άρρωστη, είπε ο πατέρας που έπνιξε την κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα - Οι αριθμοί από το 1998 ως το 2012 και οι εθνικότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης