Eurovision δίχως εκπλήξεις, Καγιά χωρίς ένταση και Αρβύλα με ημερομηνία

Eurovision δίχως εκπλήξεις, Καγιά χωρίς ένταση και Αρβύλα με ημερομηνία

Η τηλεοπτική λογική θέλει κι άλλες εκπομπές να προστίθενται σε ένα ήδη «φορτωμένο» πρόγραμμα

TV_2-KAGIA
Για μία ακόμη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται στο επίκεντρο μιας συζήτησης της οποίας ο επιθετικός προσδιορισμός δύσκολα θα βρεθεί. Πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο ανάλογη συζήτηση είχε ως επίκεντρο μία επιθυμία επιστροφής του παρουσιαστή στην πρωινή ζώνη. Κουβέντα να γίνεται ήταν τελικά το συμπέρασμα. Φέτος, για μία ακόμη φορά, ο Γρηγόρης συνιστά αγαπημένο θέμα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ με αφορμή την λήξη του συμβολαίου του. Μαζί με αυτόν τουλάχιστον δέκα ακόμη παρουσιαστές και παρουσιάστριες θα κληθούν να διαπραγματευτούν την ανανέωση των συμβολαίων τους ή τη νέα συμφωνία που θα προκύψει. Η πρωινή ή και λίγο μεσημεριανή ζώνη του Mega εμφανίζεται ως το μέρος που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εκπομπής «Fay’s time» του έχει προταθεί να μετακομίσει. Ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει την πληροφορία, επιλέγοντας να κρατήσει αποστάσεις από την σεναριολογία και την φημολογία και την πολυλογία. Ξεκάθαρη αντίδραση ευφυούς και έμπειρου τηλεοπτικού προσώπου για πολλούς λόγους. Οι συζητήσεις του Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1 θα ξεκινήσουν στα τέλη του Γενάρη. Η τελευταία φράση είναι το μόνο στοιχείο για το οποίο είμαι σίγουρη. Αυτά. Και πολλά είναι.
Arnaoutoglou

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έρχονται επισήμως στα 6 Νοεμβρίου για να καταλάβουν την ζώνη των 8. Αυτή η είσοδος θα φέρει πολλές αλλαγές και θα προκαλέσει καραμπόλες. Ο ΑΝΤ1 δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής επίσημα ποιο θα είναι το μέλλον του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Κλείσιμο
Επανεμφάνιση της Βίκυς Καγιά μετά από πολύ καιρό μπροστά στις κάμερες. Ηρεμη, χαλαρή, όπως πολλοί άνθρωποι που απομακρύνονται από την τηλεοπτική αρένα και κυρίως οι άνθρωποι που δεν χρειάζεται να εργαστούν για να επιβιώσουν. Είπε και δεν είπε στις δηλώσεις της, στις οποίες ήταν πολύ προσεκτική. Απέφυγε εντέχνως να αναφερθεί σε πρόσωπα, να πέσει στην παγίδα των συγκρίσεων και να αναμασήσει τα ίδια και τα ίδια. Δεν επέτρεψε και αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της. Σοφότερη, λοιπόν.
vicky_kagia

Είδατε πουθενά αφιερώματα για τον θάνατο του σπουδαίου Χρόνη Αηδονίδη; Μπα… Ραμόνα και ξερό ψωμί.

Η τηλεθέαση του «5Χ5» καταγράφει μέσο όρο ίδιο με αυτόν που κατέγραφε την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. 12,5% φέτος, 12,7% πέρυσι. Ο Θάνος Κιούσης αποδεικνύει πως τα «καθαρά» πρόσωπα στην ψυχαγωγία πορεύονται σταθερά και αθόρυβα και κατακτούν το κοινό. Στην ίδια κατηγορία και η Μπέτυ Μαγγίρα. Άλλη ψυχαγωγία, άλλες διαδρομές, καθαρόαιμες προθέσεις και όχι επιθέσεις.
satti_

Η γλυκύτατη Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην φετινή Eurovision. Ειδικοί επί της μουσικής δεν είμαστε, καλή επιτυχία θα ευχηθούμε στο κορίτσι με την ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική πορεία και το πολύ ιδιαίτερο προφίλ και στυλ της. Φρέσκα πρόσωπα χρειαζόμαστε με καλή αισθητική και περιεχόμενο.

Κουίζ: Ποιος πανελίστας χτυπά πόρτες για την επόμενη σεζόν γνωρίζοντας πως η εκπομπή που συμμετέχει οδεύει στο τέλος της;

Ειδήσεις σήμερα:

Αίνιγμα οι θάνατοι δύο παιδιών οικογένειας στην Κάτω Αχαΐα– Πέθαναν σε διάστημα ενός χρόνου

Σάλος με 85χρονη όμηρο που έδωσε το χέρι στους απαγωγείς της Χαμάς όταν την απελευθέρωναν


«Αλέξη πάρε θέση» - Ποιοι καλούν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να φρενάρει τη διάσπαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης