Η Σερ για τα 40 χρόνια διαφοράς από τον σύντροφό της: Μερικές φορές δεν έχει ιδέα για τι του μιλάω

Η Σερ για τα 40 χρόνια διαφοράς από τον σύντροφό της: Μερικές φορές δεν έχει ιδέα για τι του μιλάω

Θα με κοιτάξει και θα πει, δεν είχα γεννηθεί ακόμα, δήλωσε η τραγουδίστρια

cher_-_edwards
Η Σερ μίλησε για τη σχέση της με τον Αλεξάντερ Έντουαρντς και παραδέχτηκε ότι η διαφορά ηλικίας 40 ετών μεταξύ του ζευγαριού είναι αισθητή.

Η 77χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πόσο ευτυχισμένη είναι με το 37χρονο μουσικό στέλεχος, παρά το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνει πάντα τις αναφορές της.

Μιλώντας στο Extra, η Σερ δήλωσε: «Μισώ να μιλάω για το πόσο ευτυχισμένη είμαι, αλλά όχι, περνάμε υπέροχα μαζί. Μπορούμε να μιλάμε για μουσική. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ, έχει τον πιο χαριτωμένο γιο στον κόσμο. Απλά καταλαβαινόμαστε».

Αστειευόμενη σχετικά με το χάσμα ηλικίας, πρόσθεσε: «Μερικές φορές του μιλάω και δεν έχει ιδέα για ποιον μιλάω. Τις προάλλες, είπα, "Ξέρεις ποιος, δεν ξέρω, ο Κλαρκ Γκέιμπλ, [είναι];". Είπε, "Ναι, φυσικά", αλλά οι περισσότερες από τις αναφορές μου... Θα με κοιτάξει και θα πει, "Δεν είχα γεννηθεί ακόμα"».
Κλείσιμο
Cher Addresses AGE GAP with BF Alexander ‘A.E.’ Edwards (Exclusive)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Οκτώβριο του 2022 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, αφού ένας κοινός φίλος τους έδωσε τον αριθμό της Σερ στον Έντουαρντς.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πρόσφατα στο People: «Ήταν πραγματικά σοκαριστικό γιατί οι άνθρωποι δεν δίνουν τον αριθμό μου. Είχα πει σε όλες τις φίλες μου: "Είμαστε πολύ μεγάλες για να βγαίνουμε με πραγματικά νεότερους άνδρες και δεν θα ερωτευτώ ποτέ κάποιον μέσω μηνύματος". Οπότε έκανα αυτό που έλεγα ότι δεν θα κάνω!».

Αφού επιβεβαίωσε ότι έβγαιναν επίσημα τον Νοέμβριο του 2022, η Σερ στη συνέχεια παρουσίασε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι τον Δεκέμβριο, πυροδοτώντας φήμες αρραβώνα.

Καταφεύγοντας στο X, πρώην γνωστό ως Twitter, μοιράστηκε μια φωτογραφία του λαμπερού διαμαντιού, ενώ έγραψε: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ Α.Ε».

Τα πράγματα φάνηκε να ξεθυμαίνουν κάπως τον Μάιο, όταν το ζευγάρι φέρεται να χώρισε, αλλά φάνηκε να έχουν συμφιλιωθεί όταν εθεάθησαν ξανά μαζί χέρι-χέρι στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Μια πηγή δήλωσε στην DailyMail.com ότι το ζευγάρι δεν έχασε ποτέ επαφή, ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου που φέρεται να ήταν χωριστά.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Μίδας» στο Μιλγουόκι ο Αντετοκούνμπο - Οι συνολικές απολαβές του πλησιάζουν το μισό δισεκατομμύριο δολάρια

Ο Βούτσης δηλώνει απόλυτα αλληλέγγυος με τους διαγραφέντες


«Πανηγυρίζει» ο Καρανίκας για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ: «Επιτέλους τέλος!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης