Σερ: Η απάντηση της για τον 40 χρόνια μικρότερο σύντροφό της - «Η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά»

Σερ: Η απάντηση της για τον 40 χρόνια μικρότερο σύντροφό της - «Η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά»

Η 76χρονη τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με τον 36χρονο Αλεξάντερ Έντουαρτς - Ανέκαθεν της άρεσαν οι μικρότεροι άνδρες, έβγαινε με τον Τομ Κορυζ όταν εκείνος ήταν 23 και εκείνη 38

Cher_Gomenos
Η Σερ επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον μουσικό παραγωγό Αλεξάντερ Έντουαρτς στο Twitter το Σάββατο, καθώς μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του αγαπημένου της μαζί με ένα emoji καρδιάς.

Η 76χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο 36χρονος της φέρεται «σαν βασίλισσα» καθώς ξετρελάθηκε μαζί του σε μια σειρά μηνυμάτων.

Insta_Ser


Cherrr

Κλείσιμο
Η τραγουδίστρια, η οποία έχει ήδη συστήσει τον Αλεξάντερ στην οικογένειά της, δεν πτοείται από τη διαφορά ηλικίας των 40 ετών και είπε: «Η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά».

Cher_Family


Ένας θαυμαστής της ζήτησε να επιβεβαιώσει τη σχέση, πράγμα που έκανε με μια σειρά από emojis και πρόσθεσε ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο μήνα.

Η Σερ απάντησε στα τρολ γράφοντας: «Δεν μας υπερασπίζομαι. Όσοι μας μισούν θα μας μισούν παρόλο που είμαστε ευτυχισμένοι και δεν ενοχλούμε κανέναν».

Cher_Comfirm_Eso


Ο Αλεξάντερ είναι περισσότερο γνωστός από το γεγονός ότι είχε σχέση με την πρώην του Κάνιε Γουέστ, Άμπερ Ρόουζ, 39 ετών, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο ο οποίος είναι 3 ετών.

Τον Αύγουστο, η Άμπερ κατηγόρησε τον παραγωγό ότι είχε σχέσεις με 12 διαφορετικές γυναίκες και αργότερα εκείνος βγήκε στα social media για να παραδεχτεί ότι την απατούσε.

Ωστόσο, η Σερ αγνόησε τις ανησυχίες των θαυμαστών της λέγοντας: «Είμαι ερωτευμένη, δεν τυφλώνομαι από αυτό».

Cher, 76, Holds Hands  w/ 36-Year-Old Alexander Edwards

Η Σερ είναι δύο φορές διαζευγμένη και έχει έναν γιο, τον 53χρονο Σαζ Μπόνο τον οποίο έχει αποκτήσει με τον αείμνηστο πρώην σύζυγό της Σόνι μπόνο, ο οποίος πέθανε το 1998 σε ηλικία 62 ετών από τραυματισμούς που υπέστη μετά από πρόσκρουση σε δέντρο ενώ έκανε σκι.

Αργότερα παντρεύτηκε από το 1975 έως το 1978 με τον αείμνηστο τραγουδιστή Γκεργκ Άλμαν, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 69 ετών. Οι δυο τους απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Ελάια Μπλου Άλμαν, 46 ετών.

Η Σερ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι βγαίνει με νεότερους άνδρες - έχει βγει με τον Ρον Ζίμερμαν, ο οποίος είναι 12 χρόνια μικρότερός της, τον Τομ Κρουζ όταν εκείνος ήταν 23 ετών και εκείνη 38, και τον Ρίτσι Σαμπόρα των Bon Jovi, ο οποίος είναι 13 χρόνια μικρότερός της.

Ειδήσεις σήμερα:

Τσούνης: Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα


Πετράλωνα: Τον βίαζε ο πατέρας του και του έδινε €5 ευρώ να σιωπήσει - Διαβάστε το πόρισμα του εισαγγελέα


Δημοσιογράφος «τρελάθηκε» από καλλονή φίλαθλο και άρχισε να τραγουδάει - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης