Σελίν Ντιόν: Η οικογένειά της διαψεύδει ότι βρίσκεται σε αναπηρικό καρότσι - Το βίντεο που μπέρδεψε τους φαν της

Σελίν Ντιόν: Η οικογένειά της διαψεύδει ότι βρίσκεται σε αναπηρικό καρότσι - Το βίντεο που μπέρδεψε τους φαν της

Viral έγινε πριν από λίγο καιρό, ένα κλιπ με μια γυναίκα σε αμαξίδιο, η οποία έμοιαζε αρκετά στην τραγουδίστρια

celin_dion_karotsaki39
Σχεδόν έναν χρόνο πριν, η Σελίν Ντιόν στάθηκε μπροστά στην κάμερα και με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε τη διάγνωσή της με μια σπάνια αυτοάνοση διαταραχή, το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σπουδαία τραγουδίστρια ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες και οι εκατομμύρια φαν της ανά τον κόσμο προσβλέπουν σε ένα θαύμα, καθώς είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή για εκείνη.

Η αδερφή της, Κλοντέτ Ντιόν μίλησε στον καναδικό ιστότοπο showbizz.net για την κατάσταση της υγείας της μεγάλης αδερφής της, διαψεύδοντας ότι είναι σε αναπηρικό καροτσάκι ή ότι έχει καρκίνο, όπως άφησαν να εννοηθούν ψευδείς ειδήσεις.

Το προηγούμενο διάστημα, κυκλοφόρησαν βίντεο με μια γυναίκα με αναπηρία να κάθεται σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον γάμο του γιου της. Η ομοιότητά της με την Ντιόν, έφερε πολλούς στο σημείο να υποθέσουν ότι πρόκειται για τη μεγάλη τραγουδίστρια και η ψευδής είδηση πήρε μεγάλη έκταση. 

Did Celine Dion Attend Her Son's Wedding On Wheelchair?!

Είπε συγκεκριμένα: «Ξέρω ότι πήγε στο Ντένβερ μερικές φορές επειδή υπάρχουν σπουδαίοι ερευνητές εκεί και κάνουμε το σταυρό μας. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Να της πω ότι την αγαπάμε πολύ και της ευχόμαστε τα καλύτερα» Σύμφωνα με την ίδια, η Σελίν Ντιόν φέρεται να είναι αισιόδοξη και ότι έχει πει «Θα το ξεπεράσουμε, ακούω όλα όσα μου λένε και τα κάνω με θρησκευτική ευλάβεια, γιατί θέλω να επιστρέψω, αυτό είναι σίγουρο».

Συνέχισε, αναφερόμενη στα μηνύματα που έχει δεχτεί η σπουδαία τραγουδίστρια από το κοινό της, λέγοντας: «Έχουμε πάρει μερικά όμορφα μηνύματα αγάπης και προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να τα λαμβάνει. Επειδή ξέρω ότι ηθικά, ψυχικά, είναι δυνατή. Δεν έχει καθόλου κατάθλιψη, το αντίθετο μάλιστα, είναι γεμάτη με τη χαρά της ζωής».



Ειδήσεις σήμερα:

Ματούλα: Μια ζωή στα άκρα και η dolce vita που είχε πικρό τέλος

Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες, λέει ο Φίλης

Ξανά στα δικαστήρια η εγκυμονούσα Γιούλικα Σκαφιδά με τις δικηγόρους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης