Γελάμε καβγαδίζοντας;

Υπάρχει ένταση, υπάρχει θυμός, υπάρχει και τηλεοπτικός αποπροσανατολισμός

seferlis_mana_tv
Η εικόνα των ψυχαγωγικών εκπομπών είναι ενδεικτική. Καβγάδες, διαμάχες και διαφωνίες. Φωνές, απελπισία, ένταση και απόγνωση. Δεν είναι θεατρικά, είναι τηλεοπτικά. Και θεωρητικά ανήκουν σε σκαλέτες ψυχαγωγικών εκπομπών. Που θέλουν να μεταδώσουν χαρά. Ακολουθεί ενδεικτικά μία εικόνα από ένα γρήγορο και πρόχειρο μάζεμα τίτλων μέσα σε μία ώρα. Δεν εξαιρούνται οι υπόλοιπες εκπομπές, απλά δεν έτυχε σήμερα σε μας… Για να μην αρχίσουν τα δίχως χιούμορ σχόλια.
image0
Κάτι πρέπει να αλλάξει. Να ξαναθυμηθούμε γιατί κάνουμε τηλεόραση γενικά και γιατί κάνουμε ψυχαγωγικές εκπομπές ειδικά. Δεν γίνεται να ψυχοπλακωνόμαστε ή απλώς να πλακωνόμαστε.

Η πρεμιέρα της Κατερίνας Ζαρίφη ήταν αμήχανη και είναι λογικό. Παρακολουθώντας την σημερινή εκπομπή καταλήγω σε πολλά συμπεράσματα, τα οποία ωστόσο είναι πολύ νωρίς να κατατεθούν. Χρειάζεται χρόνος γι' αυτού του είδους τις εκπομπές και σίγουρα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που δύσκολα θα αλλάξουν σε βάθος χρόνου. Μία από αυτές είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που δείχνει να μην ταιριάζει σε χιουμοριστική εκπομπή και προκαλεί αμηχανία. Επίσης ίσως πρέπει να σταματήσει να γελάει με αυτά που λέει. Ούτε εμείς γελάμε… Εμφανές ότι πήρε πολλές απουσίες στις πρόβες. Για τα υπόλοιπα, εν καιρώ. Ένα τελευταίο. Η Κατερίνα, η ταλαντούχα Κατερίνα χρειάζεται support για να ανθίσει… Αν κάποιος την ακούσει στην ραδιοφωνική εκπομπή της, θα καταλάβει πολλά.

zarifi2_copy
Μπορεί να ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από την Barking Well, είναι θέμα χρόνου πάντως να ανακοινωθεί και επίσημα η ανάληψη καθηκόντων στο Open, στο οποίο ήδη βρίσκεται και εργάζεται πυρετωδώς. Απλή μετακόμιση…

Από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις η επιστροφή για το «Σπίτι με το Mega» με την Ρούλα Κορομηλά. Μαζί της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ωραία συνεργασία και επιτέλους μία εκπομπή, η οποία σέβεται και τους καλεσμένους της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Η πρεμιέρα της Βάσως Λασκαράκη με το «Break» στον ΣΚΑΪ έγινε την Κυριακή με μία εκπομπή η οποία φυσικά παραπέμπει σε μία ωραία μετεξέλιξη του «Dot». Ενδιαφέρον, καλοδουλεμένο και αισθητικά πολύ καλό περιεχόμενο, γρήγορος ρυθμός, θετική ενέργεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwez8aht1wyh)
Κλείσιμο

Καλή τηλεόραση από ανθρώπους που την γνωρίζουν πολύ καλά και δημιουργούν καλές ομάδες όπως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Για να είμαστε δίκαιοι όμως και προσγειωμένοι, όλη αυτή η φασαρία τα τελευταία χρόνια με τα κανάλια να ξιφουλκούν διεκδικώντας την ηθοποιό για παρουσιάστρια, παραμένει αδικαιολόγητη.

Ο κόσμος διψά για κωμωδία. Και αυτό φάνηκε από τα ποσοστά που σημείωσε η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς του Alpha «Φόνοι στο καμπαναριό». Πολύ νωρίς για εντυπώσεις…
Ελισαβετ_Κωνσταντινιδου__Ρενια_Λουιζιδου__Λυδια_Τζανουδακη__Αννη_Θεοχαρη_2
Ο Θάνος Κιούσης και το «5Χ5» κατακτούν τηλεοπτικό έδαφος σιγά σιγά και ανεβάζουν τα ποσοστά. Ταλαντούχος και ως Κιούσης και ως Σφήνος.

Κουίζ και φύγαμε: Ποια πρώην πανελίστρια εκπομπής στέλνει μηνύματα αγάπης στην παρουσιάστρια, την οποία μέχρι πρότινος χρέωνε ως υπεύθυνη για την αποχώρησή της από την εκπομπή;


Ειδήσεις σήμερα:

Η σπάνια αναφορά της Άννας Βίσση στην περίοδο που η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης


Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ χτύπησαν «τρομοκρατικό πυρήνα» στον Λίβανο


Πόλεμος στο Ισραήλ: Το σενάριο για τη σύγκρουση που παγώνει το αίμα - Έξι βήματα πριν τον Γ' Παγκόσμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης