Ο ντράμερ των Blink 182 πήγε να δει από τον εαυτό του ως ένα από τα εκθέματα του μουσείου και η ομοιότητά του με το κέρινο ομοίωμα αγγίζει το απόλυτο.
Ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Πλησίασε το ομοίωμα και φωτογραφήθηκε μαζί του, παίρνοντας διάφορες πόζες. Σε άλλη πόζα φιλούσε τον εαυτό του και σε άλλη τον είχε πιάσει από τον λαιμό.
Στο βίντεο που ανάρτησε το μουσείο στα social media, ο Μπάρκερ εμφανίζεται τόσο ενθουσιασμένος όταν το βλέπει και καλεί με βίντεο κλήση τη σύζυγό του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, να της το δείξει.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.