Λίντα Εβαντζελίστα μετά τη διάγνωση με καρκίνο: Παίρνω φρικτά φάρμακα που με κάνουν να αισθάνομαι γριά

Λίντα Εβαντζελίστα μετά τη διάγνωση με καρκίνο: Παίρνω φρικτά φάρμακα που με κάνουν να αισθάνομαι γριά

Το 58χρονο μοντέλο μοιράστηκε την εμπειρία της από τις θεραπείες που κάνει μετά τη διπλή μαστεκτομή

linda_evangelista
Η Λίντα Εβαντζελίστα μίλησε για τα «φρικτά» φάρμακα που πρέπει να παίρνει για να καταστείλει τις ορμόνες της μετά τις δύο διαγνώσεις καρκίνου που έκανε τα τελευταία πέντε χρόνια, υποστηρίζοντας ότι αυτό την κάνει να αισθάνεται «γριά».

Το 58χρονο σούπερ μόντελ επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή μετά από μια μαστογραφία ρουτίνας που εντόπισε την ασθένεια τον Δεκέμβριο του 2018. Στη συνέχεια, οι γιατροί ανακάλυψαν καρκίνο στον θωρακικό της μυ πέρυσι.

Χρειάστηκε και πάλι χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία, ενώ την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να παίρνει φάρμακα για πέντε χρόνια.
Καλεσμένη στην εκπομπή «The View» την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Εβαντζελίστα έδωσε μια ειλικρινή ενημέρωση για την υγεία της και αποκάλυψε ότι μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις πίστευε ότι θα μπορούσε να «αντιμετωπίσει τα πάντα», μέχρι που υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία.
Supermodel Linda Evangelista Discusses Breast Cancer Battle Exclusively On 'The View' | The View

«Παίρνω φανταστικά φάρμακα εδώ και πέντε χρόνια, σε κάνουν να αισθάνεσαι τόσο καλά», είπε ειρωνικά. «Είναι απαίσια... τα ορμονικά κατασταλτικά, σε κάνουν να αισθάνεσαι γέρος».

Η παρουσιάστρια τη ρώτησε: «Υποθέτω ότι αφού είσαι πολύ άρρωστη, εκτιμάς ακόμα περισσότερο τη ζωή, έχω δίκιο;», στο οποίο το πρώην σούπερ μόντελ απάντησε: «Σωστά. Έχω κάνει τόσες πολλές επεμβάσεις και νόμιζα ότι μπορούσα να αντιμετωπίσω τα πάντα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χημειοθεραπεία που σε βάζει σε...».

Στην ερώτηση αν «καλωσορίζει» τις ουλές της, είπε: «Ω, είμαι εντάξει με τις ουλές. Νομίζω ότι οι ουλές είναι "τρόπαια", είμαι καλά με τις ουλές».

Κλείσιμο
Η 67χρονη Γούπι Γκόλντμπεργκ ρώτησε αν οι δύο εμπειρίες της με την ασθένεια ήταν «διαφορετικές», με τη Εβαντζελίστα να απαντά: «Νομίζω ότι η εμπειρία του καθενός θα είναι διαφορετική. Λοιπόν, ξεκίνησε με τη συνηθισμένη μαστογραφία μου. Ξέρω ότι δεν μας αρέσει να κάνουμε τις μαστογραφίες μας και είμαι η μεγαλύτερη αναβλητική, αλλά αυτό είναι ένα πράγμα στο οποίο ήμουν πραγματικά πιστή».

Εξήγησε πώς την κάλεσαν πίσω ώστε οι γιατροί να της ρίξουν μια δεύτερη ματιά, προσθέτοντας: «Ήταν ένα πρώιμο DCIS [καρκίνωμα του πόρου in situ]. Έχω μια άλλη ασθένεια που αφορά τους πνεύμονές μου και μια οσφυονωτιαία εκτομή που δεν ήταν τόσο καλή και έτσι κατέληξε σε διπλή μαστεκτομή».

Το 58χρονο μοντέλο τόνισε ότι ήταν «η σωστή απόφαση για μένα» δηλώνοντας ότι απλά δεν ήταν επιλογή για εκείνη να «πεθάνει από καρκίνο του μαστού», καθώς μίλησε για τη δεύτερη εμπειρία της με τη νόσο.

«Υπάρχει μια μικρή, πολύ μικρή πιθανότητα να επανέλθει και ο ογκολόγος μου είπε: "Ξέρετε τόσο καλά το σώμα σας", επειδή επέστρεψα με ένα μικρό... Θα το πω εξόγκωμα, όχι όγκο, και είναι εδώ πάνω στον ραχιαίο μου μυ», εξήγησε.

Και πρόσθεσε: «Η ιστορία του καθενός θα είναι διαφορετική και η δική μου κατέληξε στο "θα το βγάλουμε και θα σου κάνουμε ακτινοβολία", αλλά είχα πολύ κακή βαθμολογία Ογκοτύπου. Είναι ένα σκορ που σας λέει την πιθανότητα να ξαναπάθετε καρκίνο και λαμβάνουν υπόψη πολλά, πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής».
«Η δική μου ήταν άσχημη, οπότε έπρεπε να κάνω χημειοθεραπεία», είπε η Εβαντζελίστα.

Η μία από τις συμπαρουσιάστριες στράφηκε να μιλήσει για τις επιπλοκές που υπέστη το μοντέλο αφού υποβλήθηκε σε διαδικασία αισθητικής αφαίρεσης λίπους.
«Όταν βγήκα και μίλησα για τα προβλήματά μου με αυτή την αισθητική διαδικασία - που δεν ήταν πλαστική χειρουργική... Είχα μια σπάνια επιπλοκή και και προσπάθησα να το διορθώσω χειρουργικά δύο φορές και αυτές απέτυχαν», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Αλλά όταν βγήκα έξω, ήταν επειδή ήθελα να ζήσω ξανά. Δεν ήθελα να μείνω κρυμμένη στο διαμέρισμά μου και ήθελα απλώς να ζήσω ξανά τη ζωή και δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και την υποστήριξη που πήρα από τη βιομηχανία μου».

Η σταρ πέρασε έξι χρόνια «κρυμμένη» αφού υπέστη μια σπάνια αντίδραση στη διαδικασία γνωστή ως CoolSculpting, η οποία είχε σχεδιαστεί για να μειώσει τα λιποκύτταρα της, αλλά αντίθετα, τα έκανε να διογκωθούν.

Το μοντέλο είχε δηλώσει στο παρελθόν στη Vogue ότι ήταν «τόσο καταθλιπτική» που «μισούσε» τον εαυτό της μετά τη διαδικασία.

Ισχυρίστηκε ότι η λανθασμένη διαδικασία την έκανε να χάσει τα προς το ζην και την άφησε με πράγματα να «προεξέχουν» από το σώμα της.

Η Εβαντζελίστα έκανε δύο επεμβάσεις λιποαναρρόφησης σε μια προσπάθεια να διορθώσει το πρόβλημα και ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2022 ότι είχε σταματήσει να ζει μέσα στη «ντροπή».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αρνούμαι να αφήσω τη Χαμάς και τον Πούτιν να νικήσουν, λέει ο Μπάιντεν - Στηρίζει το Ισραήλ με 14 δισ. δολάρια

«Ανέβηκε στο ψαλτήρι, γονάτισε και άρχισε να φωνάζει Allahu Akbar» - Η μαρτυρία του νεωκόρου για τον Σύρο στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και για αγόρι» - Τα υπονοούμενα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης