Γύρω γύρω όλοι και στη μέση η τηλεόραση

Τέτοια αυτοαναφορικότητα ούτε στο Χόλιγουντ

TV_skorda
Αν με ποσοστά που φλερτάρουν με το 10 και το 15 οι άνθρωποι της τηλεόρασης κρίνουν σκόπιμο να μιλούν για τους εαυτούς τους, για τις εκπομπές τους και να απαντούν ο ένας στον άλλο, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες του κοινού (άρα δεν το σέβονται) τότε, σε περίπτωση που φτάσουν στο 25 με 30 θα πάρουν και τα κλειδιά από τα σπίτια μας να μείνουν εκείνοι. Πλέον και στις συνεντεύξεις που παραχωρούν βυθίζονται σε τέτοια αυτοαναφορικότητα, που δεν θες να διαβάζεις ούτε λέξη. Αφήστε που δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο. Άλλο κι αυτό. Ας έρθετε να μείνετε καμιά εβδομάδα στα κανάλια και θα καταλάβετε ότι φιλίες στην τηλεόραση δεν…

«Στο instagram έχω δεχτεί μηνύματα, γι αυτά τα ανεπίτρεπτα που ακούσαμε εκείνη την ημέρα, που ίσως έπρεπε να πέσει μαύρο εκείνη την ώρα να μας πλακώσει όλους για μένα». Αυτά είπε η Φαίη Σκορδά για το περιστατικό με τον Σταμάτη Γαρδέλη. Η Φαίη δεν μασάει τα λόγια της. Όπως δεν τα μάσησε για τα νούμερα, όπως δεν δίστασε να μιλήσει για ανταγωνιστικές εκπομπές. Αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται αγενής. Η ότι θα λειτουργήσει με τρόπο που θυμίζει αλαζονικές παρουσιάστριες. Διακριτική, ευγενής και ψύχραιμη. Αν είχε και περισσότερη στήριξη εντός κι εκτός εκπομπής αυτή την στιγμή ακόμη και τα νούμερά της θα ήταν πολύ καλύτερα.

Εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά με τις απόψεις του Σταμάτη Γαρδέλη για τον σεξουαλικό προσανατολισμό
Αρχισαν και τα τρέηλερ για τη έλευση των «Ράδιο Αρβύλα». Νωρίς, νωρίς. Ούτε Χριστούγεννα δεν ήρθαν ακόμη.

Την Παρασκευή κάνει πρεμιέρα μία σειρά, η οποία είναι κωμική. Οι πρωταγωνιστές δεν φορούν βράκες και τσεμπέρια, δεν απειλούνται από βεντέτες και παραβίαση εθίμων, δεν έχουν γενειάδες και πλεξούδες, δεν πίνουν κρασιά από κανάτια. «Φόνοι στο καμπαναριό» από τον Alpha. Αμήν, να σκάσει το χειλάκι μας, γιατί το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» δεν δείχνει και τόσο αστείο πλέον.

Κλείσιμο
Φόνοι στο Καμπαναριό - Θεϊκή Κωμωδία | Πρεμιέρα Παρασκευή 20/10 21:00... με «Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Οσο και να ανεβαίνουν οι τόνοι στη «Φάρμα» και στο «Fame Story» τα νούμερα δεν ακολουθούν ανοδική πορεία. Επιπλέον το περιεχόμενο ειδικά στην πρώτη περίπτωση είναι μάλλον αντιαισθητικό κάποιες φορές και ξεπερνιούνται τα όρια.

Δεν είναι χρονιά για ριάλιτι, δεν είναι σεζόν για πειραματισμούς με ανταγωνισμό τις σειρές.

Κουίζ: ποιο στέλεχος που μισεί η παρουσιάστρια μιλά πολύ συχνά και μυστικά με συνεργάτη της, ο οποίος αποκαλύπτει τα πάντα;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης