Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν μας ενδιαφέρει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός, παρά μόνο το έργο που παράγει

Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν μας ενδιαφέρει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός, παρά μόνο το έργο που παράγει

Όσο για την ένταση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, είπε: «Ένιωσα ότι μπήκα σε μια λογοκρισία της σκέψης μου»

stamatis-gardelis
Ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στην ένταση με τη Φαίη Σκορδά, τις δηλώσεις που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τον Τάσο Ξιαρχό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», ανέφερε αρχικά: «Μόλις βγήκα από τη Φαίη, είμαι λίγο ταραγμένος. Ένιωσα ότι μπήκα σε μια λογοκρισία της σκέψης μου. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου;».

«Δεν μας ενδιαφέρει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός, παρά μόνο το έργο που παράγει σαν πολιτικός ή σαν καλλιτέχνης. Καλημέρα, είμαι γεροντολάγνος. Τι σε ενδιαφέρει και μου το κάνεις από την αρχή αυτό σημαία; Κάθε φορά ενοχλείσαι με αυτό κι αναπαράγεις αυτό. Είναι άκρως ομοφοβικό από την πλευρά του, άκρως ρατσιστικό κι άκρως διχαστικό», πρόσθεσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwakefkm48bd)

Κλείσιμο
Αναφορικά με τον λαό, δήλωσε: «Με έχει στενοχωρήσει που σαν λαός έχουμε μπει σε έναν διχασμό, σε έναν προβληματισμό για τα παιδιά και τον προσανατολισμό τους. Δεν μας αφορούν αυτά, μας αφορά το θέμα της επιβίωσης. Δεν με αφορά που πήγε ένας αρχαίος λαός να πάρει στην Πάτρα ένα αυτόγραφο από την Αντζελίνα Τζολί και δεν πήγε να ψηφίσει. Αυτό με στενοχώρησε. Τι σημαίνει Αντζελίνα Τζολί; Είναι μια ηθοποιός του Χόλιγουντ, που ήρθε στην Ολυμπία. Τι δεν καταλαβαίνετε;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Τάσο Ξιαρχό, καθώς η σχέση των δύο ανδρών συζητήθηκε ιδιαίτερα, κατά τη διάρκεια του «I'm a Celebrity».

«Δεν έχω καμία επιθυμία να επικοινωνήσω μαζί του. Θέλω να ξαναμπώ στο ριάλιτι. Από αυτά που έζησα, παίχτηκαν πολύ λίγα. Έζησα μια υπερπαραγωγή και παίχτηκαν πολύ λίγα. Δεν ξέρω ποιος έκανε το μοντάζ. Αυτό που είδα δεν με αντιπροσώπευσε. Έκανα ένα χορό μέσα στη βροχή, στην καταιγίδα και δεν το είδα», εξήγησε.

Τέλος, για την οικειοθελή αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη είπε: «Για αυτό να ρωτήσετε τον Ξιαρχό. Αυτό που μας είπε για τους λόγους που έφυγε on camera είναι πολύ βαθύτερο από τους λόγους υγείας. Δεν θα το αναπαράξω, είναι λίγο σαν κουτσομπολιό. Ο Ξιαρχό το είπε μπροστά στην κάμερα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος και στο Κορνέλ μετά το Χάρβαρντ: Καθηγητής αποκάλεσε «συναρπαστική» τη σφαγή στο Ισραήλ

Σοκάρουν οι ιατροδικαστές: «Οι άνθρωποι κακοποιήθηκαν τόσο βάναυσα από τη Χαμάς που δεν αναγνωρίζονται»


Πιάσαμε τον τρομοκράτη που σκότωσε δύο στις Βρυξέλλες, λένε οι Βέλγοι - Βρέθηκε το όπλο του φονικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης