Σπίαρς: Στην κορυφή των προπωλήσεων το βιβλίο της, μετά την αποκάλυψη για την έκτρωση

Σπίαρς: Στην κορυφή των προπωλήσεων το βιβλίο της, μετά την αποκάλυψη για την έκτρωση

Η ανάρτησή της, λίγο αφού είπε ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, διέκοψε μια εγκυμοσύνη που είχε

sperars9u83
Το βιβλίο για τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εγείρει το ενδιαφέρον πολλών και το βιβλίο της έχει γίνει ήδη νούμερο 1 στις πωλήσεις.

Το «The Woman in Me» εκτοξεύτηκε στο Νο. 1 της λίστας μπεστ σέλερ του Amazon την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, λίγο αφότου αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση όταν ήταν σε σχέση με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Η 41χρονη ποπ σταρ, γιόρτασε με ανάρτηση στα social media, το παραπάνω γεγονός και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που προπαραγγέλνουν το βιβλίο πριν από την κυκλοφορία του, στις 24 Οκτωβρίου.

«1 εβδομάδα μέχρι το βιβλίο μου #TheWomanInMe να φτάσει στα ράφια! Σας ευχαριστώ όλους που το κάνατε ήδη #1 στο Amazon !!!» γράφει.

Δείτε την ανάρτησή της

Το βιβλίο φαίνεται να υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις και γι' αυτό έχει φτάσει ήδη στην κορυφή. Την αρχή έκανε, μιλώντας για την έκτρωση. «Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα απ' ό,τι περίμενα», γράφει η Σπίαρς σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το «People».
«Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι» συνεχίζει η Σπίαρς.

«Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα με μισήσει γι' αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν είχε αφεθεί μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας» δήλωσε η τραγουδίστρια.
shutterstock_98747102

Πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, πηγές δήλωσαν αποκλειστικά στο «Page Six» ότι ο 42χρονος Τίμπερλεϊκ ανησυχούσε για το τι επρόκειτο να μοιραστεί η 41χρονη Σπίαρς από τη σχέση τους.

«Τον τρώει», μοιράστηκε μια πηγή, ενώ ένα άλλο άτομο επέμεινε ότι το βιβλίο «δεν ήταν μια καταγγελία» για κανέναν συγκεκριμένο.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 1999, όταν η Σπίαρς ήταν 18 ετών και ο Τίμπερλεϊκ 19.

Μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους το 2002, ο Τίμπερλεϊκ άφησε να εννοηθεί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς ότι η Σπίαρς τον είχε απατήσει, κάτι που η τραγουδίστρια ούτε επιβεβαίωσε και ούτε διέψευσε ποτέ.
shutterstock_98160689__1_

Το ντοκιμαντέρ των New York Times «Framing Britney Spears», που προτάθηκε για Emmy το 2021, εξέτασε τους ισχυρισμούς, ενώ έθεσε στο μικροσκόπιο την αντιμετώπιση της σούπερ σταρ από τα μέσα ενημέρωσης, αναγκάζοντας τον Τίμπερλεϊκ να ζητήσει καθυστερημένα συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του.

«Θέλω να αναλάβω την ευθύνη για τα δικά μου λάθη σε όλο αυτό, καθώς και να γίνω μέρος ενός κόσμου που αναβαθμίζει και στηρίζει», έγραψε εν μέρει στο Instagram. «Νοιάζομαι βαθιά για την ευημερία των ανθρώπων που αγαπώ και έχω αγαπήσει. Μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο και θα κάνω κάτι καλύτερο».

Το πρώην μέλος των «NSYNC» υποστήριξε δημοσίως τη Σπίαρς και πάλι αργότερα εκείνη τη χρονιά, αφού εκείνη μίλησε για πρώτη φορά σε δημόσιο δικαστήριο για την καταχρηστική 13ετή κηδεμονία της, η οποία έκτοτε τερματίστηκε.

«Ανεξάρτητα από το παρελθόν μας, καλό και κακό, και ανεξάρτητα από το πόσο καιρό πριν... αυτό που της συμβαίνει δεν είναι σωστό», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας μια έκκληση προς την αποξενωμένη οικογένεια της τραγουδίστριας να «το διορθώσει και να την αφήσει να ζήσει όπως θέλει να ζήσει».
Κλείσιμο
Η Σπίαρς δεν απάντησε σε καμία από τις αναρτήσεις του Τίμπερλεϊκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και από τότε έχει μοιραστεί φωτογραφίες του πρώην της καθώς και βίντεο με την ίδια να χορεύει με τη μουσική του.

Η τραγουδίστρια -η οποία μοιράζεται τους γιους, τον 18χρονο Σον Πρέστον και τον 17χρονο Τζέιντεν Σμιθ, με τον πρώην σύζυγό της, Κέβιν Φεντερλάιν- αυτή τη στιγμή είναι στη διαδικασία του διαζυγίου από τον Σαμ Ασγκάρι.

Ο Τίμπερλεϊκ, από την πλευρά του, είναι παντρεμένος με την Τζέσικα Μπίελ, με την οποία μοιράζεται τους γιους, Σάιλας, 8 ετών, και Φινέας, 3 ετών.



Ειδήσεις σήμερα:

Ανέβαλε την τετραμερή σύνοδο στην Ιορδανία και ο Μπάιντεν - Μεταβαίνει στο Ισραήλ για να δει τον Νετανιάχου

Τραγωδία στη Γάζα με 500 νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο - Blame game για το χτύπημα μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς

Νεκρός 38χρονος σε καταυλισμό στο Μενίδι – Έφερε τραύματα στα πόδια




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης