Μιχαήλ Ταμπακάκης: Δύσκολα τα γυρίσματα στο «Ναυάγιο», ήμασταν πολλές ώρες στην θάλασσα

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Δύσκολα τα γυρίσματα στο «Ναυάγιο», ήμασταν πολλές ώρες στην θάλασσα

Όσα δήλωσε για τη σειρά, τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας και τις συνεργασίες του με τους Νίκο Ψαρρά και Λεωνίδα Κακούρη

tampakakis043423
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του MEGA «Το Ναυάγιο», μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Είπα αμέσως το ναι» στο "Ναυάγιο". Είναι καλογραμμένο και είναι πολύ καλοί όλοι οι συντελεστές. Έχει γερά θεμέλια το σενάριο και όλοι οι χαρακτήρες έχουν μια πορεία μέσα στη σειρά» σημείωσε για τη συμμετοχή του στη σειρά.

Για τα γυρίσματα ανέφερε: «Ήταν δύσκολα τα γυρίσματα, ήμασταν πολλές ώρες στην θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα ήταν κάτι πολύ διασκεδαστικό».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης υποδύεται στη μεγάλη παραγωγή του MEGA τον Άγγελο Κοντογιωργάκη, έναν αστυνομικό που βρίσκεται στο μοιραίο πλοίο εν ώρα καθήκοντος. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστυνομικός και κάποια στιγμή, που έκανε διακοπές στη Μάνη, γνώρισε έναν αστυνομικό και τον ρώτησε για το επάγγελμά του. Τελικά, τον κέρδισε η υποκριτική, με τη μαμά του και τη γιαγιά του να αποτελούν τις μεγαλύτερές του θαυμάστριες.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw9lxxcw5jn5)

«Ήθελε και η μητέρα μου να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν την άφησε ο μπαμπάς της. Άρεσα πολύ στην μητέρα μου όταν με είδε πρώτη φορά στο θέατρο. Είχε έρθει η γιαγιά μου να με δει στο θέατρο, εγώ έκλαιγα για τον ρόλο και εκείνη έκλαιγε που με έβλεπε».

Όπως είπε ο ίδιος, η ψυχοθεραπεία τον βοηθάει πολύ στη δουλειά του. Ακόμη, συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Ράιαν Μέρφι.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ηχογραφεί συζητήσεις που ακούει από διάφορα άτομα σε τραπέζια, δεν ψάχνει τον εαυτό του στα social media, αλλά ούτε έχει δεχθεί φλερτ μέσα από αυτά.

Στη συνέχεια είπε για τις συνεργασίες του: «Και με τον Νίκο Ψαρρά και με τον Λεωνίδα Κακούρη είχα πολύ ωραία συνεργασία, είναι φανταστικοί. Η περσινή χρονιά μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, αλλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν το έζησα».

Τέλος, σημείωσε για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA: «Το “ναυάγιο” όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Είναι και ενδιαφέρουσες οι ιστορίες όπως εξελίσσονται μετά το τραγικό συμβάν».

«Το Nαυάγιο» Απόψε, στις 22:50 στο MEGA.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς κέρδισε ο Χάρης Δούκας 44.213 ψήφους μέσα σε επτά ημέρες και βγήκε δήμαρχος Αθηναίων

Reuters: Ισραήλ, ΗΠΑ και Αίγυπτος συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός από τις 9 το πρωί - Διαψεύδει ο Νετανιάχου

Οι... φούρνοι έκρυβαν παράνομα κυκλώματα συνδρομητικής TV - Η συνομιλία με πελάτισσα που ξεσκέπασε τους πειρατές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης