Σοφία Χατζηπαντελή: Η απάντησή της για τη φωτογραφία χωρίς το μονόφρυδο

Σοφία Χατζηπαντελή: Η απάντησή της για τη φωτογραφία χωρίς το μονόφρυδο

Έχει γραφτεί ότι θα φύγω εγώ από το «My Style Rocks», ποιος το έγραψε αυτό;, είπε σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αποχωρεί από την εκπομπή μόδας

xatzipanteli_256
Τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Στέλιο Κουδουνάρη συνάντησε η κάμερα του «Mega Καλημέρα» στο αεροδρόμιο, «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αρχικά, το μοντέλο ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα η Μαρία Μπακοδήμου, στην οποία δεν υπήρχε το χαρακτηριστικό της μονόφρυδο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ως αντίδραση στην ερώτηση έβαλε τη δημοσιογράφο να ακουμπήσει τα φρύδια της για να επιβεβαιώσει ότι είναι αληθινά και εξήγησε ότι δεν ξέρει τι συνέβη σχετικά με τη φωτογραφία.

«Πού είναι το χέρι σου; Έλα, δες για τον εαυτό σου. Δεν ξέρω, δεν ξέρω» αρκέστηκε μόνο να πει.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw72m3cjaidl)

Σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να αποχωρεί από το «My Style Rocks», το διάσημο μοντέλο απάντησε: «Έχει γραφτεί ότι θα φύγω εγώ από το "My Style Rocks"; Ποιος το έγραψε αυτό;».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη Βίκυ Καγιά, λέγοντας: «Με τη Βίκυ Καγιά είναι όλα καλά! Ήρθαμε τώρα από κάτι ωραίο και δεν μου αρέσουν καθόλου τα θέματα που ανοίγετε, για να βάλετε να μαλώσουν η μία με την άλλη. Κανένας δεν μάλωσε, πρέπει να το κλείσουμε. Η Βίκυ είναι μια χαρά γυναίκα κι εγώ ξέρω ποια είμαι».

Σχετικά με την κατάσταση της προσωπικής της ζωής η κριτής της εκπομπής μόδας αποκάλυψε: «Έχω boyfriend».

Σε ερώτηση για τον Λάκη Γαβαλά, η Σοφία Χατζηπαντελή είπε μόνο: «Ο κύριος Γαβαλάς είναι καταπληκτικός και τον αγαπώ. Ευχαριστώ».

Δείτε τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Μαρία Μπακοδήμου με τη Σοφία Χατζηπαντελή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης