Αντζελίνα Τζολί: Αγνώριστη ως Μαρία Κάλλας - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Αντζελίνα Τζολί: Αγνώριστη ως Μαρία Κάλλας - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Αυτή τη στιγμή η ταινία γυρίζεται στο Παρίσι

JOLIE-KALLAS-ART
Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Αντζελίνα Τζολί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Maria», που αφορά στη ζωή και την καριέρα της Μαρίας Κάλλας.
H 48χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε αγνώριστη καθώς υποδύεται την κορυφαία Ελλήνίδα υψίφωνο.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαραίν, («Jackie» , «Spencer»), κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στην Πόλη του Φωτός.
SPL9963785_003
SPL9963834_002
Κλείσιμο

Στις φωτογραφίες, η διάσημη ηθοποιός φορά ένα γκρι σακάκι, μια φούστα, ένα πανωφόρι, καθώς και μεγάλα μαύρα γυαλιά και μια περούκα. Η Τζολί καταγράφηκε να κάνει βόλτα με δύο σκυλάκια στην Αψίδα του Θριάμβου.

Μάλιστα, η ηθοποιός θα ντύνεται με μερικά από τα πραγματικά ρούχα της Μαρίας Κάλλας στην ταινία.Δίπλα της στέκεται σε ορισμένες φωτογραφίες ο Ιταλός ηθοποιός Πιερφρανσέσκο Φαβίνο, του οποίου ο ρόλος ακόμη είναι άγνωστός. Παράλληλα, τον Έλληνα Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer.

Επίσης, μια ημέρα πριν, η Τζολί εθεάθη στην περίφημη Γέφυρα Αλεξάνδρου Γ΄, ενώ, μαζί της ήταν και ο γιος της, Μάντοξ, που εργάζεται στο σετ ως βοηθός.

SPL9963785_009
SPL9963834_004

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης