Η σορός της έφτασε μετά τις 11:30 στο σπίτι της στην Παιανία, με τους κοντινούς της ανθρώπους να είναι ντυμένοι στα λευκά, όπως ακριβώς είχε ζητήσει η καταξιωμένη ηθοποιός. Λευκό είχε ζητήσει επίσης να είναι και το φέρετρό της, το οποίο είχε επιλέξει πριν από ένα διάστημα.
Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη της σπουδαίας ηθοποιού ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw79mymij0w9)
Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες, όπου αρχικά δήλωσε: «Μαγκάκι δεν ήταν, μάγκας ήταν. Ένας άνθρωπος χαμογελαστός, ένας άνθρωπος νέος. Νέος, πιο πολύ από πολλούς άλλους που είναι σε πολύ μικρότερη ηλικία, ένας άνθρωπος έξυπνος, χαρούμενος, ζωντανός, κυρίως ζωντανός και ένας άνθρωπος που χαιρόταν τη ζωή, δυστυχώς...»
Σχετικά με τη συμβουλή που του είχε δώσει η ηθοποιός, ο Γιάννης Στάνκογλου δεν θέλησε να μοιραστεί λεπτομέρειες και αρκέστηκε μόνο να πει: «Δεν θέλω να μοιραστώ τίποτα, τα κρατάω όλα για εμένα και όταν είναι να μιλήσω κάποια στιγμή θα μιλήσω, αλλά δεν είναι...».
Η σορός παρέμεινε στο σπίτι μέχρι τις 14:00 και αυτή την ώρα κατευθύνεται στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα